夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

句野好明顯係有啲野喎..

珍珠宮

Dimsumfish 發表於 19-6-24 15:41
其實個女仔(我老公嘅朋友)之前係單身,我哋一家同佢見得好密,一個月見幾次(有時佢自已出黎,有時一班朋 ...

同得個女仔講珍惜,好明顯曾經搭上
最尾叫得佢take care,似暫時分開咗(遲吓會唔會又搭上唔知啦)
不過得呢一句,男人蛇咬都唔認有路,你只能靜觀其變

唔好以為個女仔會同你一齊見面,大家係朋友就唔會做第三者
安心偷食同近期台灣藝人阿翔同謝忻搭上,共通點都係個第三者同正室好fd

侯爵府

回覆樓主:

句對話係個女嘅send俾你老公嗎?如果係我覺得佢地有開始過,但你老公同佢講bye bye
唔好點評我

複式洋房

peggykwan 發表於 19-6-25 12:35
本身你老公同個女仔係咩關係?佢地識左好耐?我覺得似曾經有野,而家已分開。既然人地已分開,又證明唔到佢 ...

佢地識左一段時間,但唔算太耐,都可以用知已黎形容掛,佢哋都幾啱傾,平時有聯絡,老公都有話我知,佢哋傾乜,做嘅工作又近似,因為之前係一大班人玩,所以無特別介紹我識,反而佢地兩個熟落左先介紹我識,但自從條女話自己拍拖之後,我老公就無提過佢同我問佢就話同佢無聯絡,但無見之後一個月就見到呢個whatsapp。

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

你同你老公關係好嗎 如果好既 不如直接問 唔好自己估估下 自己個心都好過d 比我我真係忍唔到得自己係樹諗

複式洋房

kws226 發表於 19-6-25 15:09
你同你老公關係好嗎 如果好既 不如直接問 唔好自己估估下 自己個心都好過d 比我我真係忍唔到得自己係樹諗
...

唔太差,又唔算太好,大男人個隻,但佢對我地個女非常好,好鍚佢,但佢所有嘢都鐘意收埋,佢鐘意講就講,唔鐘意就你問極佢都唔會講,有時問佢其他嘢,佢已經話我亂諗嘢

複式洋房

你好嗎 發表於 19-6-25 15:06
句對話係個女嘅send俾你老公嗎?如果係我覺得佢地有開始過,但你老公同佢講bye bye
...

我反宜覺得我老公唔會講bye bye

首頁

尾頁

跳至