懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Xmas吸收勳章

karylok 發表於 19-9-4 21:53
回覆 keep4life 的帖子

Ok呀,個講座都幾多資訊,之後仲有一袋贈品,參觀左產科病房,病人唔多夠寧靜。已 ...

真系可以最尾4週約?預到咁趕時間,我仲有兩個幾月,老公一直叫我私家生!

別墅

回覆 Babyfaceface 的帖子

其實我係有少少胎盤低,要到34w先知可唔可以向寶血開刀。林醫生嘅建議係,如果到34w胎盤都仲係低就返政府生,因為驚手尾長,bb可能要入兒科,政府醫療設備會好啲。所以建議我唔洗咁早比訂,萬一要返政府生落左嘅訂係冇得退嘅。林醫生話本地孕婦到34w先落訂都唔遲,唔洗咁心急喎。如果你已經決定私家生,又冇咩特別問題,都可以落左訂先。

大宅

Xmas吸收勳章

karylok 發表於 19-10-2 00:41

其實我係有少少胎盤低,要到34w先知可唔可以向寶血開刀。林醫生嘅建議係,如果 ...

個林醫生好好喔,可以比咁好既建議妳。我上胎都係寶血開刀,今胎排緊廣華,啲人話政府開刀技術好差,睇彩數可能被個實習醫生開刀,所以驚驚地又想私家開刀!唔想食全餐!

禁止訪問

別墅

回覆 keep4life 的帖子

我而家28w呀
我估應該book到嘅,因為之前有參觀產科病房,都係得兩間病房有人住,有好幾間房都冇開燈,所以應該book到嘅。

禁止訪問

大宅

Xmas吸收勳章

keep4life 發表於 19-10-17 14:27

如果邱醫生就唔可以太遲約, 之前有JM 就係太遲join 唔到plan ...

我約到啦,33週第一次見佢

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆 sunki100 的帖子

嘩, 咁吸引嫁? 依家先知

別墅

karylok 發表於 19-10-2 00:41

其實我係有少少胎盤低,要到34w先知可唔可以向寶血開刀。林醫生嘅建議係,如果 ...

想問下邊個林醫生,我都想係寶血生,但唔知搵邊個醫生好~
你係咪join package?

別墅

回覆 fannykmy 的帖子

林慧筠醫生,我係join package呀,埋單$48000左右

別墅

karylok 發表於 20-1-6 22:04

林慧筠醫生,我係join package呀,埋單$48000左右

你岩岩生? pm你可以嗎想問下資料

別墅

可以呀

別墅

sunki100 發表於 19-6-25 18:00
後來我地發覺佢個T21 測試仲有優惠, 可惜我地係出面診所做左6千幾蚊。 早知一早來慳返兩千蚊。 ...

好抵,點book?

別墅

回覆 djbb54321 的帖子

可以致電醫院查詢

別墅

karylok 發表於 20-1-6 22:04

請問佢之前係咪都有比張預算單你睇?但之後埋單都係$48000?因為我今日去睇,佢話join package 都要預6萬左右!

別墅

回覆 Chong_chong 的帖子

有報價單嫁,預4萬幾-6萬。如果冇特別嘢要加錢,4萬幾就埋到單。已經包晒醫生開刀費用,麻醉科同兒科醫生費,住院費,藥費雜費膳食費。

首頁

尾頁

跳至