跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

Re: 哪裡學鋼琴好?

Lusita 寫道:
我囡囡5歲,想俾佢學鋼琴,有無媽媽知道,灣仔/銅鑼灣區,哪裡學鋼琴好?

我之前打過出黎的.....如果灣仔區的話, 最平應該係灣仔mtr對面一間上唐2樓的琴行, 個miss楊教得好有心機架, 以我所知是全區最平的了, 我唔記得左佢地個名lu.
希望每天開心渡過 ;-)

別墅

Hi Jessy,

May I know which MTR Exit exactely "Dai Yau Shopping arcade" side or China Travel/McDonald side if 灣仔mtr對面一間上唐2樓的琴行. I wish to go there to take a look.

Thanks a lot

珍珠宮

2024年龍年勳章

tyytnc, 響華僑商業銀行對面呀~~~即係龍門酒樓再向銅鑼灣方向的第一個街口, concer位就係啦~~
希望每天開心渡過 ;-)

別墅

Yes, Thank u very much indeed.

子爵府

早晨啦!

各位!

子爵府

各位,

我想問吓灣仔堂幼稚園 好唔好架??

唔該覆我呀!

洋房

Re: 灣仔堂幼稚園 好唔好架??

你好!我個仔都係今年apply幼稚園.所以都想知.tks!

別墅

dear all,
請問灣仔區邊度有平價床單買呢?

thanks!!

洋房

阻住各位,唔好意思!!

全新日本版 Hello Kitty/Thomas/Winnie the Pooh/哈姆太郎 衫衫 有時間睇睇

CLICK HERE

民房

Re: 幫忙.......幼兒園!

My daughter also join the class 2 months. The English tutor is kind and expert. They have free Trial lesson on weekday .

any monwant get the contact no. Pls PM to me get detail.

複式洋房

Hello tyytnc,

想問下你有沒有揾過琴老師呀 ?
價錢如何 ?
我都有興趣知下.

saumei
我係壽味! 願主耶穌的恩惠.慈愛常與眾人同在.

民房

你試下去海馬專門店...或向交加街小販睇下
tsm 寫道:
dear all,
請問灣仔區邊度有平價床單買呢?

thanks!!

大宅

好媽媽勳章

Hello
各位你們好 :lol: ,我是銅鑼灣媽媽,囡囡5歲多,請多多指教

大宅

Hello , I am happy Valley mother ar!

複式洋房

Hi hi,
我都係灣仔區媽媽, 囡囡2個月, 大家交流下丫...

大宅

Heelllo ...

LUImm 寫道:
Hi hi,

大宅

angfun 寫道:
Heelllo ...

[quote]
LUImm 寫道:
Hi hi,
[/quote]
我又係灣仔ga!!!仔仔個半月

男爵府

Hi..

我都係灣仔區..有無媽咪既仔仔女女今年升小一嫁?

媽咪包B
係咪春園街個間?好唔唔太清楚,只知我女女有個朋友仔讀灣仔堂,聽佢講過話返學好開心喎,佢grandma都咁講,但佢媽咪話英文教既野好淺。咁就要睇你expect既野係乜啦。
做人至緊要開開心心 :-D

男爵府

Re: Wanchai and Causeway Bay Mom club

I would like to have facial......any good recommendation at Causeway Bay district?

洋房

我住Sogo附近十分方便, 話時話有冇mama 知道邊度
playground好? d成日話victoria 好是指北角定係cwb個間?其mama有有好介紹?
我個仔現在15M我已很擔心都唔知要擔憂到幾時

首頁

尾頁

跳至