自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

tansyneko 發表於 19-6-26 14:34
3月頭收到SMS,但到依家6月尾就快7月都未收到錢,都唔知會唔會整整下唔見咗我份表之前見依度有JM遲 ...

我家4人,2月頭放屋村辦事處收集箱,3月中有sms,到而家都仲未收到錢,
但有些遲過我地交表既親戚已收到錢。
所以急都冇用,有sms即時佢地收到申請表,但幾時比錢,比邊個先,冇得預計。唯有等。。除非sms都冇就要追問一下。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

docomo 發表於 19-6-26 14:40
你係寄定親身交表?我屋企有三個人申請,四月中收到sms,但到而家三個都未收到錢。
...

我家4人在3月中收到sms,到而家1個都未收到錢。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

我收不到sms,確認通知書,錢,請問地址那裡?

琥珀宮

moonlight9198 發表於 19-6-26 18:42
我家4人,2月頭放屋村辦事處收集箱,3月中有sms,到而家都仲未收到錢,
但有些遲過我地交表既親戚已收到錢 ...

都唯有係咁,但真心唔知佢哋做嘢咩準則,唔係先嚟後到,唔係跟次序掛隊

瑪瑙宮

tansyneko 發表於 19-6-26 20:03
都唯有係咁,但真心唔知佢哋做嘢咩準則,唔係先嚟後到,唔係跟次序掛隊
...

太多申請表,多到可能佢地求其拎到果疊咪做果疊先。

琥珀宮

moonlight9198 發表於 19-6-26 22:23
太多申請表,多到可能佢地求其拎到果疊咪做果疊先。

男爵府

一個信封三個表格淨係一個人收到

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

4月頭收到sms
今日check戶口收到錢啦
收到錢完全無通知的

首頁

尾頁

跳至