心聲留言

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

悶悶地開個post大家吹下水,傾下d可公開既心事,講乜都得,只要唔好鬧交就得

子爵府

2019新春慶豚圓

小傑媽媽 發表於 19-6-26 13:47
係隔離舖傾開點解咁難交朋友,先發覺原來好多jm同我一樣都係冇乜知心朋友,所以開個post大家吹下水,傾下d ...

我我我,返工好悶,冇野做,自己做緊自己野

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

係隔離舖傾開點解咁難交朋友,先發覺原來好多jm同我一樣都係冇乜知心朋友,所以開個post大家吹下水,傾下d ...

珍珠宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大富翁 發表於 19-6-26 13:50
我我我,返工好悶,冇野做,自己做緊自己野

我冇工返,仲悶

珍珠宮

20150618bb 發表於 19-6-26 13:51

歡迎你

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

斗米養恩,擔米養仇。。。自從俾個識咗2x年嘅frd出賣後,真係唔敢再攞個真心去對朋友。。。

伯爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

到,我朋友都唔多

珍珠宮

Winnie_1210 發表於 19-6-26 14:05
斗米養恩,擔米養仇。。。自從俾個識咗2x年嘅frd出賣後,真係唔敢再攞個真心去對朋友。。。:igiv ...

咁真係好傷,我切身感受

珍珠宮

Winnie_1210 發表於 19-6-26 14:05
斗米養恩,擔米養仇。。。自從俾個識咗2x年嘅frd出賣後,真係唔敢再攞個真心去對朋友。。。:igiv ...

而家我都唔敢再咁容易同人交心,傷左好難復原

珍珠宮

carrie_piglet 發表於 19-6-26 14:06
到,我朋友都唔多

得閒入來傾下計

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

小傑媽媽 發表於 19-6-26 14:00
歡迎你

大宅

2019新春慶豚圓

珍珠宮

saintpetersburg 發表於 19-6-26 14:16

歡迎你!
有乜野開心或唔開心既事都可以分享下架

珍珠宮

小傑媽媽 發表於 19-6-26 14:12
而家我都唔敢再咁容易同人交心,傷左好難復原

而且對方仲要挑撥(講是非)我同另外一個環境都比較好嘅朋友,從中得到我倆經濟上嘅資助。。。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

人大左,好難識新朋友

珍珠宮

Winnie_1210 發表於 19-6-26 14:22
係而且對方仲要挑撥(講是非)我同另外一個環境都比較好嘅朋友,從中得到我倆經濟上嘅資助。。。:tooc ...

點解佢挑撥你哋會得到經濟援助既?

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 19-6-26 14:23
人大左,好難識新朋友

同意

侯爵府

回覆樓主:

有次係快餐廳同個媽媽聊聊天, 佢可能覺得我好好傾掛, 問我攞wechat, 電話,話大家做個朋友喎 搞到我好怕, 即走人。

珍珠宮

mln 發表於 19-6-26 14:27
有次係快餐廳同個媽媽聊聊天, 佢可能覺得我好好傾掛, 問我攞wechat, 電話,話大家做個朋友喎 搞到我好怕, 即 ...

吓?陌生人黎喎,咁唐突
咁你仲敢唔敢再去嗰間餐廳?可能會撞返佢……又想抄你牌

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊