在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾 ~~part 143

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-7-17 16:32
我轉左呢隻牙膏之後好咗好多

me 2

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 19-7-17 17:23
我唸起將軍當時既情照都好笑

係啦,原來個個老豆都係咁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-7-17 17:27
攞把扇出嚟潑下

無帶呀!

水晶宮

newchun 發表於 19-7-17 14:51
YES, 以前公司有個男同事, 佢仲食得酸過我, 我買個檸檬返公司食, 我切開一半比佢食

...

熊娘娘

我都可以,您唔怕酸,可以每朝空腹飲1隻檸檬press汁飲,天然療法,我飲左幾年個人白左精神左健康左 呢兩年年紀大左唔想飲咁酸,改為飲檸蜜

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 19-7-17 17:37
me 2

牙齦適

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 19-7-17 17:41
無帶呀!

我求其紙都照撥架,上次太后御賜左把扇比本宮添,你都可以求太后賞賜

水晶宮

yanyan-mummy 發表於 19-7-17 18:26
牙齦適

我用舒適達咋

雲母殿

多利是 發表於 19-7-17 18:30
我用舒適達咋

舒適達e好左我敏感牙齒,不過牙齦發炎就用牙齦適好d

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 19-7-17 18:17
熊娘娘

我都可以,您唔怕酸,可以每朝空腹飲1隻檸檬press汁飲,天然療法,我飲左幾年個人白左精神左健康左 :h ...

朝早我好忘冇時間去整黎飲

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 19-7-17 16:56
我都想發財

咁預埋你一齊中

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 19-7-17 16:32
我轉左呢隻牙膏之後好咗好多

但都要 keep 住去洗牙

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-7-17 18:27
我求其紙都照撥架,上次太后御賜左把扇比本宮添,你都可以求太后賞賜
...

比咗把金葵扇你?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

newchun 發表於 19-7-17 20:48
咁預埋你一齊中

好呀!齊齊發達

雲母殿

newchun 發表於 19-7-17 20:49
但都要 keep 住去洗牙

有呀,不過一年一次

水晶宮

newchun 發表於 19-7-17 20:47
朝早我好忘冇時間去整黎飲

娘娘今日咁夜既

雲母殿

acbeans 發表於 19-7-17 22:00
比咗把金葵扇你?

吾系999純金,可能恭桶先可以用純金打造

水晶宮

acbeans 發表於 19-7-17 22:00
比咗把金葵扇你?

太后就有御賜比我呀,我仲考埋金牌添 娘娘,要5 要老娘出馬幫公主撥下咁呀?

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

早晨

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

早晨

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

morning

首頁

尾頁

跳至