在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾 ~~part 143

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-7-18 17:01
我仔都係宅男, 一放工就返歸

放假冇同fd 去下街?

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-7-18 17:05
放假冇同fd 去下街?
有, 不過好少

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 19-7-18 16:54
你地有研究好耐,我無研究過,係信你地咋

豆姐您咁易信人既? 唔怕被騙咩?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-7-18 17:09
有, 不過好少

我仔係O,不過工作忙搭夠

雲母殿

地鐵都盈警

雲母殿

上左一架冇冷氣既地鐵

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-7-18 17:12
地鐵都盈警
死得多, 維修費貴

象牙宮

多利是 發表於 19-7-18 17:09
證明我社會信用分夠高

水晶宮

bylobb 發表於 19-7-18 17:32
證明我社會信用分夠高

乜有呢個分既咩?

不過將軍睇完後話有買細無買錯,都應該唔會點錯架啦

象牙宮

多利是 發表於 19-7-18 17:46
乜有呢個分既咩?

遲早有

象牙宮

多利是 發表於 19-7-18 17:46
乜有呢個分既咩?

我都覺得蠢左, 應該買27果款

水晶宮

bylobb 發表於 19-7-18 17:50
我都覺得蠢左, 應該買27果款

係呀,將軍係以為我揀左27架

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 19-7-18 17:09

我信我眼光無睇錯人

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 19-7-18 17:32
證明我社會信用分夠高

太后係各宮娘娘典範,信用分典會差

水晶宮

acbeans 發表於 19-7-18 22:30
我信我眼光無睇錯人

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

早晨

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

琴晚呀仔飛走左啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Selinaomcheung 發表於 19-7-19 07:00
早晨

早晨

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Selinaomcheung 發表於 19-7-19 07:01
琴晚呀仔飛走左啦

長大了

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

早晨

首頁

尾頁

跳至