自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

stellababe 發表於 19-6-29 18:22
好似真係不歡而散

https://www.facebook.com/148108245239100/posts/2259627470753823?s=524189 ...

唔通喬妹性生活係好荒淫?
日本の平安を祈ります

子爵府

回覆 o水玲瓏o 的帖子

會唔會喬妹有咗, 但自己自把自為唔要bb, 攪到仲基好嬲

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

SandyKL 發表於 19-6-29 20:02
回覆 artroboy 的帖子

都有同感,推測同宋慧喬化妝師有一手可能係宋慧喬傳出,所以佢用行動去抗議,睇佢以 ...

我都覺得宋仲基係嬲呢d野,睇黎宋仲基好似好大委屈甘

SandyKL    發表於 19-6-29 20:12
日本の平安を祈ります

伯爵府

gigisjmin 發表於 19-6-29 20:06

會唔會喬妹有咗, 但自己自把自為唔要bb, 攪到仲基好嬲 ...

點會咁癲?生完都可以好紅架,
你睇全智賢幾醒?家庭事業都要!

翡翠宮

回覆樓主:

由O咁作D故仔出黎都得
分手小事一椿好黎好去咁算
之後兩個都仲要揾食

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

尋日女宋向外表示男宋父母唔中意佢,之後男宋就即刻出呢段警告文,應該係保護父母。誰是誰非唔知,但離婚雙方撕破臉咁難睇就真係。。。

子爵府

stellababe 發表於 19-6-29 18:22
好似真係不歡而散

https://www.facebook.com/148108245239100/posts/2259627470753823?s=524189 ...

睇唔到內文呀⋯⋯可以分享一下嗎?

男爵府

tell-me-y 發表於 19-6-29 20:32
睇唔到內文呀⋯⋯可以分享一下嗎?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

wyl 發表於 19-6-29 20:31
尋日女宋向外表示男宋父母唔中意佢,之後男宋就即刻出呢段警告文,應該係保護父母。誰是誰非唔知,但離婚雙 ...

就係尋日女宋發表完, 今日有人爆左男宋父...訊息出來, 反駁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

wyl 發表於 19-6-29 20:31
尋日女宋向外表示男宋父母唔中意佢,之後男宋就即刻出呢段警告文,應該係保護父母。誰是誰非唔知,但離婚雙 ...

我記我,基既父母講過話嫌女年紀大,係親口講,跟著話,阿仔鍾意就好

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 19-6-29 20:38
就係尋日女宋發表完, 今日有人爆左男宋父...訊息出來, 反駁
係呀,我睇咗。所以我覺得男宋嬲女宋擺佢父母上枱,即發聲明。

伯爵府

stagea 發表於 19-6-29 20:38

女宋尋日響邊發表呀 ? 找不到

珍珠宮

beehoneybee 發表於 19-6-29 20:47
我記我,基既父母講過話嫌女年紀大,係親口講,跟著話,阿仔鍾意就好
...
講過都唔奇吖,但仔大仔世界要娶都冇辦法,最緊要結婚後有冇俾hard time女宋。

水晶宮

stellababe 發表於 19-6-29 20:37

但係話其做法意味著xxxxxx
都係猜測
不過男既一向當女係女神、同埋離婚通常好少男單方面宣布先、感覺係好恨好恨反哂面

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

點解會有咁既意味 我唔太明

珍珠宮

男爵府

gigisjmin 發表於 19-6-29 20:06

會唔會喬妹有咗, 但自己自把自為唔要bb, 攪到仲基好嬲 ...

唔會卦,喬妹本身好似都鍾意小朋友架?

伯爵府

purple_b 發表於 19-6-29 20:50
女宋尋日響邊發表呀 ? 找不到

我都冇睇到

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男係咪有新歡?有嘅通常都係維護佢先,點會care 舊愛點諗!

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

講真真係覺得好可惜,宋仲基比人嘅印象真係好好,好愛護老婆,真係諗唔到會搞成咁
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

首頁

尾頁

跳至