6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

回覆 pear000 的帖子

Hi 我bb又係9月

大宅

2019勳章

大宅

2019勳章

民房

TracyLam_FB 發表於 19-7-1 23:39
有冇住北區嘅媽媽可以一齊分享湊小朋友經驗?我bb2018年11月出世😊😊 ...

18年10月

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

大宅

2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

民房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
有冇住北區嘅媽媽可以一齊分享湊小朋友經驗?我bb2018年11月出世😊😊 ...

北區友,bb 18年9月出世

洋房

發表於 前天 10:28 |顯示全部帖子

你好呀,我個囡19年1月出世

洋房

發表於 前天 10:33 |顯示全部帖子
pear000 發表於 19-7-2 14:01
回覆 irismomopig 的帖子

你仔仔會唔會讀N班?我諗緊邊間好

請問如果要讀N班,會係幾時就要讀呀?

大宅

2019勳章

發表於 昨天 08:51 |顯示全部帖子
回覆 CarolLNY 的帖子

N班通常係2歲開始返學, 報名就要早一年報名

洋房

發表於 1 小時前 |顯示全部帖子
pear000 發表於 19-7-15 08:51
回覆 CarolLNY 的帖子

N班通常係2歲開始返學, 報名就要早一年報名

哦⋯⋯咁北區有冇邊間好d架?

首頁