網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

你好, 我是大型傢俬運送去香港的新手.
因7月中開始新屋要裝修入伙, 雖要在淘寶買一些傢俬.
剛爬文, 找到以下幾間, 但資料十分不齊, 請問JM 可以給點意見嗎?
或有更好的建議?

淘寶大型傢俬運送+安裝 (要肯送上兩層樓的公司):
1/金牌 (找不到何生電話, 也沒網址) ??
2/太陽集運
3/鑫航

若我買吊櫃, 是否也肯安裝?

謝謝

禁止訪問

複式洋房

回覆 wykong007 的帖子

https://item.taobao.com/item.htm?id=577064743308用呢間會送上兩層樓 只系唔會安裝

複式洋房

wykong007 發表於 19-7-2 12:24
剛爬文, 找到 ...

我用開呢間幾年,送到門口

https://item.taobao.com/item.htm?ft=t&id=35283309587 100KG-500KG 1.3元1KG (不含派送費220元)
500KG-1000KG1.2元1KG(不含派送費220元)
2米以上加收50元超長費

男爵府

剛爬文, 找到 ...

我自己未試過運加安裝,
淨運大件我用增益,佢都好似有安裝

金牌電話我有,可pm我
另我都見有人講三盛,你可以睇下佢fb

男爵府

剛爬文, 找到 ...

hello請問你現在結果用左邊間可以分享一下嗎?

象牙宮

剛爬文, 找到 ...

安裝難找過運貨。

先找安裝。

有些安裝帶貨運。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

ah-gu 發表於 19-7-22 18:51
我自己未試過運加安裝,

三盛淘寶傢俬安裝公司- 好似較佳。

不知價格如何?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

我的貨已到淘寶官方集運倉,還可以委托其他運輸公司,運送到港住宅嗎?

大宅

我自己未試過運加安裝,

你好,想要錢牌何生電話,想買飯枱..可唔可以pm我?thx..

男爵府

baby_ka 發表於 19-8-8 13:07
你好,想要錢牌何生電話,想買飯枱..可唔可以pm我?thx..

已pm

大宅

回覆 ah-gu 的帖子

麻煩可否都PM金牌何生的電話給我? 謝謝!

男爵府

meimeibb 發表於 19-8-8 16:15
回覆 ah-gu 的帖子

麻煩可否都PM金牌何生的電話給我? 謝謝!

已pm

男爵府

我自己未試過運加安裝,

可pm我嗎?我想安裝+送上門,唔該

大宅

pprabbit 發表於 19-7-30 08:40

我仲未用,因為我新屋比預期遲左好多裝修,仲未可以買傢俬住。到時用左送貨先再分享(emoji)

洋房

ah-gu 發表於 19-8-8 20:20
已pm

你好,可以pm埋我嗎?問左好多間都唔肯送上樓,就算肯收費都好貴,麻煩哂

男爵府

yukshanw 發表於 19-8-17 07:05
你好,可以pm埋我嗎?問左好多間都唔肯送上樓,就算肯收費都好貴,麻煩哂
...

【一条龙服务可以帮提货转发到香港可做到安装,价格和掌柜旺旺咨询】https://m.tb.cn/h.ejqrpV0?sm=2d9ddb 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述₴m9WBYQk4nMr₴后到(emoji)◇綯℡寳(emoji)
電話已pm, 我自己未用過,但我用過增益搬重物,佢地都有安裝服務,你可以睇睇。

大宅

pprabbit 發表於 19-7-30 08:40

結果我用左何生集運,唔知佢前身係咪叫金牌集運。
我家要上兩層樓梯,佢收我$8/公斤150公斤起。
貨物最早兩星期前送到佢大陸倉,每次要報數量佢知,集齊貨物後兩天可送到香港。
何生的人好爽快,也跟跟得好足。因我有一件貨物有問題收唔到,佢馬上幫我跟進,好專業。

別墅

回覆樓主:

參考下,用開哩間
鑫航集運物流 https://www.bbgo-ex.com/z-NDgzMA==

大宅

vanvankk 發表於 19-7-21 20:35
我用開呢間幾年,送到門口

https://item.taobao.com/item.htm?ft=t&id=35283309587 100KG-50 ...

好抵wor~
送唔送層梯樓層?我之前好頭痛,因好多送大型集運的公司,都唔肯定送貨的肯唔肯上樓梯。

何生集運就係自己生意,佢自己即刻話到事。

首頁

尾頁

跳至