懷孕前後

跳至

首頁
45678...12

尾頁

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 Amy2468 的帖子

快d搵定陪月同紥肚師,我朋友由3月個時已經搵,好的好搶手,佢本來想坐完月紥,但佢個紥肚師冇期,最後要約第三個月紮,產後護理好重要,像二次重生,所以有時間快d去search 下,又可以分散注意力,加油啊!

洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

民房

我3月9預產期 第一胎 好緊張

複式洋房

我都好想報喜丫,等埋明天驗棒就確定了,今次第2胎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

洋房

回覆 fccw 的帖子

我都想知

複式洋房

Wing070605 發表於 19-7-8 19:39
Hello
報到啊
第三胎

祝痴實

洋房

fccw 發表於 19-7-11 17:49
我都好想報喜丫,等埋明天驗棒就確定了,今次第2胎

祝痴實!!

洋房

民房

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

fccw 發表於 19-7-11 17:51
祝痴實

謝謝你啊

民房

子爵府

rbcawong 發表於 19-7-11 17:27
我3月9預產期 第一胎 好緊張

請問你last m係幾時?

複式洋房

Rin720 發表於 19-7-11 18:22
祝痴實!!

謝謝你!

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 KatieJbb 的帖子

我今日驗到,cb 2-3week, last period 6月11日,遲你一日,都係第一胎,恭喜哂呢

洋房

早幾日驗到!但醫生未肯俾證明呀

呢個係今日係診所驗 話未夠深喎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

FATFATBO 發表於 19-7-11 21:39

我今日驗到,cb 2-3week, last period 6月11日,遲你一日,都係第一胎,恭喜哂呢 ...

恭喜晒你呀!我用app 睇就係4weeks3 days, 應該同你差1日(emoji)

洋房

FATFATBO 發表於 19-7-11 21:39

我今日驗到,cb 2-3week, last period 6月11日,遲你一日,都係第一胎,恭喜哂呢 ...

我last period係 6月10 同你好近呀!
恭喜您(emoji)(emoji)

洋房

今次第三胎,我預產期3月12日

民房

回覆樓主:

首頁
45678...12

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊