親子旅遊

跳至

首頁
34567...9

尾頁

男爵府

milk1112 發表於 19-8-19 22:13
我朋友介紹我一間平靚正
我自己9月去book咗
你booked邊間酒店呀?

男爵府

cattz288 發表於 19-8-19 20:58
我用ctrip book左呢間! 寫係今年先開業! 有兩張1.5米床!
去完再分享
原先係住長隆附 ...
我都想試住哩間, 話好近雪場, 過條馬路就係, 等你分享間酒店得唔得
不過好似無HKD300/晚咁平啦, 我剛睇要大約HKD400/晚lu

男爵府

cattz288 發表於 19-8-19 22:12
我買左全日飛! 正常可多次開啟喇
正常係嘅, 但大陸野有時會好唔正常

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fatfat-hippo 發表於 19-8-19 22:28
我都想試住哩間, 話好近雪場, 過條馬路就係, 等你分享間酒店得唔得
不過好似無HKD300/晚咁平啦, 我 ...

我第一次 reg ctrip, 用埋咩第一次優惠, 用wechat hk又平多5蚊! 減埋減埋變左300蚊

放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-8-19 22:39
我第一次 reg ctrip, 用埋咩第一次優惠, 用wechat hk又平多5蚊! 減埋減埋變左300蚊
...
wechat hk錢包? 我無喎

男爵府

fatfat-hippo 發表於 19-8-19 22:22
你booked邊間酒店呀?

燕蝸酒店式公寓

fatfat-hippo    發表於 19-8-20 18:33

男爵府

有冇人知雪世界附近有冇K唱

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fatfat-hippo 發表於 19-8-19 22:43
wechat hk錢包? 我無喎

有方便d喎!
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-8-19 23:17
有方便d喎!
我得支付寶香港

男爵府

fatfat-hippo 發表於 19-8-19 21:58
你會玩幾個鐘呀? 可否幫忙問問個locker可唔可以多次開關定只可以開關一次
我想玩不限時, 如果只可開關一次 ...

Lockers 可多次開關,放心。

fatfat-hippo    發表於 19-8-20 18:33

男爵府

cattz288 發表於 19-8-19 22:12
我買左全日飛! 正常可多次開啟喇

全日票只限中、高級滑雪道人士,我唔sure 實質execution 是否真的分得咁清楚,待你回來分享吧!

Btw, 場內只有一間小型Café 醫肚。

男爵府

milk1112 發表於 19-8-19 23:11
有冇人知雪世界附近有冇K唱

我們多數逛融創茂 1/f(即地下:雪世界/水世界)及3/f (食店),唔覺有K 唱,但有戲院,supermarket。

融創茂(商場)部分資料:
http://m.dianping.com/shop/124933597

亦不清楚公寓那邊有冇(我們只在對面酒店那邊遠望,冇仔細看)。

象牙宮

maozit 發表於 19-8-20 01:53
全日票只限中、高級滑雪道人士,我唔sure 實質execution 是否真的分得咁清楚,待你回來分享吧!

Btw, 場 ...

唔係架! 全日飛可以玩初級架!

場內有新開kfc
放下自在

別墅

fatfat-hippo 發表於 19-8-19 22:28
不過好似無HKD300/晚咁平啦, 我 ...

對面馬路,現在住緊

象牙宮

gina098 發表於 19-8-20 10:42
對面馬路,現在住緊

ok嗎?
放下自在

別墅

cattz288 發表於 19-8-20 11:20
ok嗎?

立即於我們的網站或 App 預訂廣州駿怡連鎖酒店(廣州融創文旅城店)!
https://t.trip.com/ED5w294
我係呢間,loft復式,二層$400有找,二張五尺床,公寓式,對面馬路就係融創茂

fatfat-hippo    發表於 19-8-20 18:34

象牙宮

gina098 發表於 19-8-20 12:47
立即於我們的網站或 App 預訂廣州駿怡連鎖酒店(廣州融創文旅城店)!
我係呢間 ...

複式 我book果間都係兩張5尺床! 兩大兩細好夠瞓 , 問左客服無問題
放下自在

男爵府

gina098 發表於 19-8-20 12:47
我係呢間 ...

我都係住呢間,好新,床&toilet都ok, 前台職員很nice. 最衰係無雪櫃。最緊要係超級近滑雪場,行條隧道入商場就係。樓下有便利店同好多食店。

男爵府

回覆樓主:

仲有,響廣州飲茶,真係好好味,稻香價錢,但點心質素係超班。

融創入面無酒樓,要搭16蚊的士出去。

男爵府

3btsoi 發表於 19-8-20 17:05
仲有,響廣州飲茶,真係好好味,稻香價錢,但點心質素係超班。

融創入面無酒樓,要搭16蚊的士出去。

好得!

首頁
34567...9

尾頁

跳至