親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

cloudwingwing 發表於 19-8-29 08:17
岩呀,我朋友星期一去,排隊都排一個多小時,他話好彩買全日票

我都係買全日票,早上11點去到排長龍。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

milk1112 發表於 19-8-19 23:08
燕蝸酒店式公寓

我喺fb谷人話廣州要整頓公寓, 有人booking被取消了! 你最好問下
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-9-6 09:23
我喺fb谷人話廣州要整頓公寓, 有人booking被取消了! 你最好問下

bnb book 定係 booking agent?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

youhello507 發表於 19-9-6 09:36
bnb book 定係 booking agent?

我見攜程同飛豬都有得book! 上次我係攜程book架

放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 19-9-6 09:56
我見攜程同飛豬都有得book! 上次我係攜程book架

應該 trip 會安排,我試過

男爵府

我都見到, 我聖誕先去, 乜都未book, 希望到時OK啦

象牙宮

fatfat-hippo 發表於 19-9-6 10:40
我都見到, 我聖誕先去, 乜都未book, 希望到時OK啦

其實我已book左聖誕, 不過又唔駛比錢, 隨時可cancel, 唔理佢住
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-9-6 11:20
其實我已book左聖誕, 不過又唔駛比錢, 隨時可cancel, 唔理佢住
...
你聖誕又去你幾號去呀, 睇下會唔會撞到你
你book左邊間住宿係咪都係啱啱住完嗰間

象牙宮

fatfat-hippo 發表於 19-9-6 16:41
你聖誕又去你幾號去呀, 睇下會唔會撞到你
你book左邊間住宿係咪都係啱啱住完嗰 ...

我book左milk黎緊住果間, 23至25, 用飛豬book, 貪佢可以隨時取消 !
不過老公嫌雪道太短喎!

睇下又見到club med 北大壺有promo, 問下要3萬幾
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-9-6 16:55
我book左milk黎緊住果間, 23至25, 用飛豬book, 貪佢可以隨時取消 !
不過老公嫌雪道太 ...

你係9月23~25?

象牙宮

milk1112 發表於 19-9-6 18:51
你係9月23~25?

12月
放下自在

男爵府

正正就係呢間?

象牙宮

milk1112 發表於 19-9-6 20:31
正正就係呢間?

唔係!全部廣州公寓都要整頓喎! 有人就係收到通知取消左房!
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-9-6 20:34

我剛剛睇過個booking就仲係度

男爵府

cattz288 發表於 19-9-6 18:54
12月

我去完話你知正唔正

象牙宮

milk1112 發表於 19-9-6 20:50
我去完話你知正唔正

好哇
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-9-6 16:55
不過老公嫌雪道太 ...
Milk黎緊住嗰間, 我喺飛豬搵唔到可以book聖誕, 最多Book到十。一咋
你book邊種房型, 可唔可以俾條link來

象牙宮

fatfat-hippo 發表於 19-9-6 23:35
Milk黎緊住嗰間, 我喺飛豬搵唔到可以book聖誕, 最多Book到十。一咋
你book邊種房型, 可唔可以俾條link來:qu ...

复制这条信息,打开(emoji)飞猪(emoji)即可看到【燕蜗酒店式公寓(广州融创文旅城店) 凤凰北路76号融创万达公寓5栋2517房】¥B53TYlHs3Gy¥ https://s.dfkhgj.com/E1.VxMVDS
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 19-9-6 23:39
复制这条信息,打开(emoji)飞猪(emoji)即可看到【燕蜗酒店式公寓(广州融创文旅城店) 凤凰北路76号融创万达 ...
已經無左啦

男爵府

cattz288 發表於 19-9-6 20:34

我上網睇過冇房可訂。。好驚喎

首頁

尾頁

跳至