親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

milk1112 發表於 19-9-8 21:21
我上網睇過冇房可訂。。好驚喎

所以你最好問下! 好似話仲傾緊

男爵府

2019勳章

cattz288 發表於 19-9-8 21:23

我剛剛就打咗去酒店問,佢就話你既訂單還在,叫我放心咁囉

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

milk1112 發表於 19-9-8 21:55
我剛剛就打咗去酒店問,佢就話你既訂單還在,叫我放心咁囉

男爵府

2019勳章

cattz288 發表於 19-9-8 21:23

回程返黎喇,嗰間公寓啲人講,而家新既訂單唔會接架喇,講話而家比你地住都係偷雞住

PS:下次再去既話冇得book咁平既公寓,要book酒店(間公寓其實幾好,企企理理,又平300港幣一晚)

瑪瑙宮

milk1112 發表於 19-9-16 21:08
回程返黎喇,嗰間公寓啲人講,而家新既訂單唔會接架喇,講話而家比你地住都係偷雞住

PS:下次再去既話冇得 ...

唔係話同政府傾緊?
咪係囉!又近又平, 真係

男爵府

2019勳章

cattz288 發表於 19-9-16 21:11
唔係話同政府傾緊?

堅近,過條隧道就係

大宅

2019新春慶豚圓

milk1112 發表於 19-9-16 21:08

PS:下次再去既話冇得 ...
酒店好似最近都要10分鐘的士, 玩完想早啲返房瞓都唔得

大宅

2019新春慶豚圓

cattz288 發表於 19-9-16 21:11
唔係話同政府傾緊?
我聖誕去, 希望到時傾掂數, 唔洗住太遠

男爵府

2019勳章

fatfat-hippo 發表於 19-9-16 23:00
我聖誕去, 希望到時傾掂數, 唔洗住太遠

佢又未必間間公寓都冇得住,你得閒留意下你book既訂單

男爵府

2019新春慶豚圓

想問有邊間公寓推薦?thanks

大宅

2019新春慶豚圓

milk1112 發表於 19-9-17 08:20
佢又未必間間公寓都冇得住,你得閒留意下你book既訂單
其實我未book架, 之前check過好似未有得book, 見到有人話有問題時, 想book左先已經無得book

瑪瑙宮

fatfat-hippo 發表於 19-9-21 00:20
其實我未book架, 之前check過好似未有得book, 見到有人話有問題時, 想book左先已經無得book
...

呢間有喎!

复制这条信息,打开(emoji)飞猪(emoji)即可看到【悦途公寓(广州融创文旅城店) 广州市花都区凤凰北路76号融创文旅城商务楼7栋22层】¥yGTxYNrn840¥ https://s.dfkhgj.com/E1.4dFeHC

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都想聖誕去玩,不過可能跟團,因為我極少上大陸

大宅

2019新春慶豚圓

cattz288 發表於 19-9-21 08:59
呢間有喎!

复制这条信息,打开(emoji)飞猪(emoji)即可看到【悦途公寓(广州融创文旅城店) 广州市花都区 ...
係喎, 但7楝係咪遠過6楝

瑪瑙宮

fatfat-hippo 發表於 19-9-21 17:52
係喎, 但7楝係咪遠過6楝

差唔多, 隧道左右分別

fatfat-hippo    發表於 19-9-21 23:32

大宅

2019新春慶豚圓

cattz288 發表於 19-9-21 08:59
呢間有喎!

复制这条信息,打开(emoji)飞猪(emoji)即可看到【悦途公寓(广州融创文旅城店) 广州市花都区 ...
用電腦版搵唔到呀, 係咪要用手機淘寶先見到

瑪瑙宮

fatfat-hippo 發表於 19-9-21 23:43
用電腦版搵唔到呀, 係咪要用手機淘寶先見到

應該係

fatfat-hippo    發表於 19-9-22 22:47

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

Yasmid00 發表於 19-7-3 23:41
即日來回都可以啊,我之前check過有巴士去花都,不過我最後都係住了廣州!走的時候call車去市區都要人民币 ...

請問你呢個直通巴士喺ctrip邊到搵架?應該打乜野key words 呢?我搵唔到啊!

另外你地兒童票喺邊到買架,我睇過淘寶klook 等都冇嘅!謝謝!

大宅

2019新春慶豚圓

魚兒小寶貝 發表於 19-9-22 15:33
請問你呢個直通巴士喺ctrip邊到搵架?應該打乜野key words 呢?我搵唔到啊!

另外你地兒童票喺邊到買架 ...
宜家已經有直通巴士去融創茂廣場, 你search"環島巴士"就有
你所講嘅兒童票係咪雪場??雪場大小同價, 人頭計, 長者BB都係一樣價錢

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

fatfat-hippo 發表於 19-9-22 22:52
宜家已經有直通巴士去融創茂廣場, 你search"環島巴士"就有
你所講嘅兒童票係咪雪場??雪場大小同價, 人頭計, ...

係喎,啱啱16/9 開始有直通車到喎,方便好多,不過睇黎都要坐好耐

唔該晒你呀

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊