美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

(內文比較長)考慮左好耐先鼓起勇氣去打Derma veil 童顏針、見S&B有開張活動價,所以今日去左打,$3900+$100敷麻藥,麻藥大約30分鐘後就入房,個女醫生問想打邊,我話主要淚溝、可以都打埋太陽穴,佢話未必打到太陽穴,咁我埋話有多就打啦,點知佢打左淚溝同埋比左少少去蘋果肌度,打完我即刻問醫生,佢話太陽穴一定唔夠打,比左D去蘋果肌、淚溝下邊都要有嘢撐起,跟住醫生無講咩就出左去,今日都多人打㗎,佢好似都幾趕咁,咁算啦,感覺醫生手勢幾好,針位無出血無瘀,(本身蘋果肌都幾好,系唔需要打),之後姑娘就影相話走得,走果陣無認真睇,因為敷左麻藥,打左針後眼合唔埋,同埋扯住好唔舒服,又不停飆眼水,過左一個鐘返到屋企先發覺,一邊蘋果肌下凸、一邊蘋果肌下凹,即刻打電話比佢地,佢話等一兩個星期消腫先、宜家啱打完未能即刻確定係咪,到時再影相WhatsApp佢地睇下咩情況!其實係好明顯,塊面一邊凹一邊凸,又大細面,係咪真等到消曬腫會有改善??其實我面無乜腫,請問有無人知邊個醫生打童顏針比較好,如果一個兩個星期都係咁,想再搵其他醫生打第二次,補返D凹位

大宅

Twins-mama 發表於 19-7-4 22:55
(內文比較長)考慮左好耐先鼓起勇氣去打Derma veil 童顏針、見Skin & Beam有開張活動價,所以今日去左打, ...

如果真係打衰左係佢地問題喎,點解要你自己再揾醫生打?追究佢地先岩,要佢地跟反好

禁止訪問

子爵府

減齡達人勳章

建議樓主唔好開全名 唔係好快封POST

禁止訪問

別墅

之前新聞出過有人打DV打到入院,因為DV無FDA認證,所以打童顏針要好小心
打完醫生無教你555按摩?我有朋友打sculptra,打完要連續5日按5次每次按5分鐘,
令到按摩皮膚令到平均甘增生膠原蛋白,先會無一舊舊
下次搵返間有信譽同手勢好既醫美先好去做,同打D有FDA認證既
如果你有興趣PM我我幫你問下我朋友邊間好

侯爵府

AnnieKitten 發表於 19-7-5 11:46
之前新聞出過有人打DV打到入院,因為DV無FDA認證,所以打童顏針要好小心
打完醫生無教你555按摩?我有朋友 ...

可否pM我,thx

洋房

回覆 singchow2010 的帖子

返到屋企即時打左去,感覺佢地態度語氣唔太友善、同埋話醫生會根據佢專業判斷,唔會有咩問題,我驚佢地會推卸責任

洋房

回覆 AnnieKitten 的帖子

Pm我呀,Thx

大宅

Twins-mama 發表於 19-7-5 15:59

返到屋企即時打左去,感覺佢地態度語氣唔太友善、同埋話醫生會根據佢專業判斷, ...

你最好影定d相,唔係無得同佢地理論

洋房

琴晚我睇左佢地FB評論、有留言都係打衰左,推卸責任、搵唔到負責人、無理無回覆,我唸我可能同佢地結果一樣,怪自己無搵多D資料再去,不過我係經朋友介紹,佢做Hifu又幾好

洋房

回覆 wing_tt 的帖子

唔開都開左啦,點改?

子爵府

減齡達人勳章

回覆 Twins-mama 的帖子

唔係有得編輯架咩?

大宅

Twins-mama 發表於 19-7-5 16:25

琴晚我睇左佢地FB評論、有留言都係打衰左,推卸責任、搵唔到負責人、無理無回覆 ...

呢間賣廣告幾行,仲以為唔錯添

洋房

賣點係唔黑Sell、價錢平,不過醫生打針就真係麻麻、好多人話姓李男醫生唔掂,唸唔到女醫生都唔好得好多

洋房

醫生無教我按呀,係姑娘教㗎、而且姑娘都好求其、話咁用手掌按就得,一日三次、三日就得,我宜家得閒就按下,都係亂按😂😂

禁止訪問

大宅

Twins-mama 發表於 19-7-5 17:22

醫生無教我按呀,係姑娘教㗎、而且姑娘都好求其、話咁用手掌按就得,一日三次、 ...

打完會有啲腫,兩三日咩都消。
一定要按,唔懶得。按嘅作用係推散佢,早上更加需要推。

禁止訪問

大宅

回覆 Twins-mama 的帖子

非打手,我今年喺佢地度打左over 2萬嘅針,每次都係搵女嗰個打,我又覺得佢好細心,可能當時佢童顏針新引進,佢唔識打😆我未打過DV, 冇得控制佢生長好恐怖 ,我淨係打透仔架咋

首頁

尾頁

跳至