親子旅遊

跳至

首頁
34567...18

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

StrawberryBB 發表於 19-7-6 10:07
香港航空

香港航空我唔夠膽買 唔想衰起上黎又攪多鑊。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yuensiu 發表於 19-7-6 10:14

我都係,搞完一輪又嚟,唔好掛

禁止訪問

大宅

畀面勳章

啱啱融資完,唔會咁快又出事啩
貪平,冇計啦 [/smi

伯爵府

我估無咁黑呀

伯爵府

keivin1206 發表於 19-7-6 10:33
代言人可以諗諗改去峇里島, 陽光海灘, 紅日出發 25~29,Dec 香港航空官網只是 $3,6xx ...

一個$3600 好貴,實玩三天

子爵府

StrawberryBB 發表於 19-7-6 11:27
...

之前個個驚HX出事唔敢買, 而家反而AI出事先

wcpcelia    發表於 19-7-7 08:13

大宅

畀面勳章

Fishbbmama 發表於 19-7-6 12:42
之前個個驚HX出事唔敢買, 而家反而AI出事先

所以呢一刻都唔理得咁多,啱價就買咗先,越拖越遲只會越貴

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

同情樓主,但除非人地唔肯退錢啫,其實冇得投訴架喎

大宅

睛靈勳章

chankki127 發表於 19-7-5 18:40
我gogogo travel 訂,佢岩岩答我,全數退,要4-6個月,但每張要收$450服務費,仲問我你買的時候,冇睇條款 ...

我都係gogogo travel買,相同答案!!!

大宅

claudialuk2011 發表於 19-7-5 14:53
1)我sent 了WhatsApp 比apple daily (63836568)

我都買咗12月聖誕期間去大阪,我宜家收到agent email話cancel or make change,都無講會退錢定點...

洋房

回覆 happybbb11 的帖子

我依家都係等佢覆

大宅

yuensiu 發表於 19-7-5 18:46
真係好過去搶,我hutchgo買話waive唔收手續費,你個間咁衰,講真依家唔係我想退,係你迫我退喎,咁都要收手續費 ...

這就是風險囉,買時用最平的agent, 保障一定差些

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

StrawberryBB 發表於 19-7-6 11:27
...

呢間真係無信心
我地公司有幫佢做野,一直收唔到錢(仲要呃完一round拖你做埋下一round,次次話下次一齊俾但毛都無條)
追佢錢,夠膽死話佢公司欠好多人錢,唔係只係我地(即係你慢慢等啦)
唔係朋友嘅朋友,係我做嘅公司

今次唔爆,都係等下次

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

moniquechoy 發表於 19-7-6 14:40
這就是風險囉,買時用最平的agent, 保障一定差些

而家係航空公司決定,唔關agent事,agent waive係人情,唔waive係道理,佢無義務白做架

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

i-love-HT 發表於 19-7-6 13:13
我都係gogogo travel買,相同答案!!!

gogogo我買過1次,佢今次咁樣,我都要記住,下次佢有平都唔買佢

禁止訪問

大宅

睛靈勳章

yuensiu 發表於 19-7-6 16:08
gogogo我買過1次,佢今次咁樣,我都要記住,下次佢有平都唔買佢

其實我當時買機票,gogogo不是最平嗰間,只係我幫襯過一次!冇下次!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

keivin1206 發表於 19-7-6 17:10
在香港有結算的 : 永安、Hutchigo、Expedia ... 這種情況通常都唔會收.
基地在外國的, 真係睬你都有味.
...

gogogo都係香港公司喎!
放下自在

禁止訪問

首頁
34567...18

尾頁

跳至