家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

今天去中銀.傾下有什麼jetso 可以拿
CS 叫我開家庭證券賬戶免存倉費
本身都有證券賬戶口 e.g. 9-123456-7

1) 開家庭證券賬戶
2) 比個人名和出生日期 e.g. CHAN , TAI MAN , 1980.1.1
3) 開多個家庭證券賬戶口 e.g. 1-234567-8
4) 以後在這戶口1-234567-8 ,沒存倉費
5) 我自己有貨證券賬戶口. 9-123456-7 ,就要收存倉費
6) 所以就要轉貨版由9-123456-7去1-234567-8..CS就話沒收續費

今天未做到 pt6..下星期再去,,,只做了pt4.

見..都有講下
https://www.baby-kingdom.com/for ... ad&tid=22346725
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ppp123 發表於 19-7-6 10:52
今天去中銀.傾下有什麼jetso 可以拿
CS 叫我開家庭證券賬戶免存倉費
本身都有證券賬戶口 e.g. 9-123456-7

謝謝分享
我之前開了家庭户
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

我舊年做了

男爵府

回覆樓主:

我前幾日都問了相同問題,我自己賬戶做月供免存倉免收股息費,前幾日多手買了一手#5,這半年便要俾$150存倉費,所以大家買貨記得用家庭證券賬戶

首頁

尾頁

跳至