坐月心得

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我家姐之前用過個陪月煮嘢食唔錯 對bb細心 又會同bb傾計 燉湯無問題 煲湯又好飲
http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb69.gif[/img]

洋房

FUNGSN 發表於 19-7-16 05:59
我用過3個陪月,有d臨時請,有d晨早請。首先真係有人介紹穏陣d,如果冇,佢點凑B你預料唔到,我就睇佢會點 ...

可以介紹嘛?
Thanks for help

大宅

2019勳章

suencheong 發表於 19-9-10 12:24
可以介紹嘛?
Thanks for help

PM 咗你,希望幫到你,祝一切順利。

民房

我用過3個陪月,有d臨時請,有d晨早請。首先真係有人介紹穏陣d,如果冇,佢點凑B你預料唔到,我就睇佢會點 ...

我有興趣,可以pm我嗎?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

2019勳章

CLY____ 發表於 19-9-11 21:53
我有興趣,可以pm我嗎?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

已pm
:)

洋房

請問可以pm陪月資料給我嗎?thanks!

洋房

yauyauo 發表於 19-9-8 01:25
我家姐之前用過個陪月煮嘢食唔錯 對bb細心 又會同bb傾計 燉湯無問題 煲湯又好飲
...

請問可以pm資料給我嗎?Thanks

洋房

回覆樓主:

我年初坐完月, 陪月都係同事用過介紹嘅新手, 兩萬蚊都唔洗, 買餸大部份有單, 係除咗啲瓜同菜冇單, 每日大約200蚊唔洗, 佢話唔洗買咁貴嘅雞, 同我慳錢。有午餐同晚餐, 晚餐會預埋我c6, 其中一餐一定會有湯, 有時有下午茶糖水(最期待)。 其他餸菜都係豬肉, 菜同雞為主。 有時一雞兩食, 一部份燉湯, 一部份要黎整餸。 啲單我日日睇, 每星期比1000蚊佢買, 有時仲有得找, 新手中我都算搵得到個幾好, 不過呢啲野係人夾人緣嘅

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊