3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有d 人話小朋友唔好用電子產品太耐,燈光又要充足,咁睇場戲又黑時間又長,會唔會對小朋友黎講好壞眼?幾歲先好入去睇戲呢?

大宅

spkinfinite 發表於 19-7-7 02:14
有d 人話小朋友唔好用電子產品太耐,燈光又要充足,咁睇場戲又黑時間又長,會唔會對小朋友黎講好壞眼?幾歲 ...

我小朋友3歲已入去睇,不過都係一年入戲院睇1,2次甘多,吾係成日睇我覺得無咩問題,不過我覺得最重要係佢要坐得定又安靜到,嘈到人就吾好

大宅

畀面勳章

spkinfinite 發表於 19-7-7 02:14
有d 人話小朋友唔好用電子產品太耐,燈光又要充足,咁睇場戲又黑時間又長,會唔會對小朋友黎講好壞眼?幾歲 ...

我仔三歲半,入過戲院5-6次,都會揀90分鐘內的電影,同埋會帶定零食比佢。天氣咁熱,去戲院都係一個幾好選擇,但大前題係佢要坐得定唔好嘈到人

大宅

2019新春慶豚圓

我覺得三歳先,買最尾一行,如果扭計即閃,同最重要一點係究竟係大人想睇定係細想睇,如果係大人想睇通常都出事

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我諗3歲呢個歲數都差唔多啦

禁止訪問

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

大宅

2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我囡三歲開始都有帶佢入戲院睇戲,一年入5-6次左右

男爵府

2019勳章

我都考慮過你呢個傷眼問題, 但又唔係成日睇應該OK, 個D成日對住部電話既小朋友咪仲大影響?電話輻射又勁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

坐後排, 唔怕黑都唔怕嘅, 係驚小朋友太細個怕黑會喊

複式洋房

我阿囡3歲2個月,我想同佢睇Toy story 4, 但驚佢無咁好耐性

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 小時前 |顯示全部帖子
我仔第一次入戲院係兩歲半,睇卡通片,都算幾乖 肯坐定定 冇嘈

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊