自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

突然好多吾如意嘅事,但係所有細節我都吾甘講。。因為講完都無用

只係個心好痛,keep住一起身就喊,我覺得好絕望。。

edhepp    發表於 19-7-7 22:38
hoyingho    發表於 19-7-7 21:22

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

講完都冇用就吾好再諗
食杯雪榚冲個熱水浴
好快又新一日
會好起來

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

人生總有低潮,都試過望出去所有野都係灰色
解決唔到就放低佢,清空腦袋,縛死自己無幫助只會影響情緒
食餐好,睇集無聊戲,訓醒面對另一天,人生點都有食訓痾要面對,最黑暗嘅日子過後總有出路
保重

大宅

其實每人都有煩惱。我也是。我選擇唔去諗。好嘅。就記住佢。唔開心的。就唔好去記。

男爵府

我每日都同自己講希望在明天

大宅

回覆樓主:

我依家電話都飛左去打吾通嘅號碼,whatsapp 都delete 埋,好怕再有不幸嘅消息,頂吾順

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

細細聲 發表於 19-7-7 21:04
突然好多吾如意嘅事,但係所有細節我都吾甘講。。因為講完都無用

只係個心好痛,keep住一起身就喊,我覺得 ...

不如意10之89, 如果自己改變唔到事實, 唯有改變心情!
放下自在

子爵府

虎到金來勳章

加油

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

或者睇下有冇朋友幫手

大宅

回覆樓主:

加油!! 狠狠咁大喊一場吧!

伯爵府

遠離癲狗Ling.W+小人ssss

珍珠宮

回覆樓主:

睡醒明天又是新一天

大宅

2024勳章

搵個人傾下講下,擔心也好,悲傷也好,即使冇咩實際建議可以俾到,至少講出黎,可以宣洩一下內心既不安

子爵府

人生有高低起伏才叫經歷,祝福你渡過每一關

禁止訪問

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

樓主,每個人的人生總有高低起伏.
加油~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

希望妳唔如意既事好快解決

珍珠宮

熱血金章

回覆樓主:

打電話去機構舒發一下,唔好屈壞自己。要愛自己
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

人生本來就係充滿挑戰,有開心亦有唔開心,我地要每日懷住感恩既心,想多啲開心既事,時間能沖淡一切,能讓你釋懷,一年唔得,就用兩年,兩年唔得就用三年,一路唔得就將件事轉變為愛,走愛人,愛生活,愛自己既方式一直生活落去,一生總要行一次,前路係你創造的,加油呀!

大宅

回覆 細細聲 的帖子

講左,對件事未必有用,但個心一定會無咁痛。有需要可打比撒瑪利會,24小時都會有人幫你。加油

首頁

尾頁

跳至