懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Carmen8080 發表於 19-8-15 22:01
無乜餵過人奶 個胸都扁左

點解啲人話生仔會升cup架喎 但我一啲都無 好失望谷都無谷 ...

係wor. 都唔知d明星係點keep

別墅

debbiebu 發表於 19-7-8 12:20
本身已經細, 上胎餵左一年自然離乳冇理個胸, 縮到仲細過未生; 今胎應該唔會餵咁耐, 有冇jm有經驗點先可以收 ...

食乳鴨可以快收奶喎,然後継續煲魚湯飮。
豐胸可以另外搵人做豐胸按摩療程。

大宅

本身已經細, 上胎餵左一年自然離乳冇理個胸, 縮到仲細過未生; 今胎應該唔會餵咁耐, 有冇jm有經驗點先可以收 ...

原本c. 為咗一年半之後變咗a 完全冇得救

別墅

我反而想宿細d本身70d 有左之後75e /f 著衫顯得好橫好肥 希望收奶會宿反細d

大宅

回覆 mun1335 的帖子

我今胎餵左個半月已經得番塊皮

珍珠宮

出現餵完人奶縮胸嘅情況,有無食過任何收奶食物/收奶藥?
根據過往媽媽們分享,都係教大家慢慢減產去收奶,如果收奶收得太急,一下子食大量收奶食物,或者食收奶藥就會縮胸縮得好犀利

我自己經驗係餵咗兩年,慢慢減產,無食任何收奶食物,收奶後個胸cup數不變

老實講胸型有變下墜,因為脹大過又縮細返,個胸型始終會差咗,加上餵人奶好多時都着餵奶bra承扣不足

不過經過一年後,自己着承拓力高嘅功能內衣,間中按摩個胸,依加個胸叫ok咁啦
近期增磅成功個胸升咗一cup(下胸圍不變)
努力係會有成果

伯爵府

秋天與楓葉 發表於 19-8-23 11:40
出現餵完人奶縮胸嘅情況,有無食過任何收奶食物/收奶藥?
根據過往媽媽們分享,都係教大家慢慢減 ...

點增磅可以肥胸 按摩點按摩會堅挺d
我發覺減肥 個胸仲更加得返皮

珍珠宮

花花b 發表於 19-8-27 00:52
點增磅可以肥胸 按摩點按摩會堅挺d
我發覺減肥 個胸仲更加得返皮
...

初初收奶個胸真係有下墜同漏晒氣咁

點增磅可以升cup,我都唔太清楚
增磅都係照平時咁食,份量食多啲,有時加多一、兩餐咁

減肥好多人食得少同唔敢食脂肪,烚菜都走油
飲食吸收唔到足夠脂肪,身體自然消耗身體(胸部)脂肪

要做運動去減肥,飲食一定要均衡
脂肪都係人體所需營養之一,要適量吸收脂肪同食好脂肪,例如:果仁、種子、橄欖油、三文魚、牛油果......

按摩胸
我睇coffee
https://youtu.be/130J6eUpYVo
youtube有唔少教人豐胸嘅片,可以參考

伯爵府

秋天與楓葉 發表於 19-8-27 01:05
初初收奶個胸真係有下墜同漏晒氣咁

點增磅可以升cup,我都唔太清楚

咁我上網睇下先 謝謝你

首頁

尾頁

跳至