潮流時尚

跳至
[手袋] del  

首頁

尾頁

大宅

平衡皮革同扣嘅顏色和價錢,邊個比較好?
1. vert cypress 金扣, around $59k
2. bleu encre 銀扣, around $54k
3. etoupe 銀扣, around $54k

本身係想搵L30 bleu nuit 金扣的,但一直都唔見有,得L26。自己都有少少鍾意墨綠嗰個,但又怕難襯同貴$5k。唔知值唔值

男爵府

男爵府

2or3

子爵府

大宅

我都好鍾意1,但都擔心難襯!個人覺得金扣靚好多!

大宅

littlepigmiu 發表於 19-7-9 14:27
我都好鍾意1,但都擔心難襯!個人覺得金扣靚好多!

係啦,我都驚墨綠色難襯

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 GCTK 的帖子

3!!

◕順其自然啦~♥ ◕

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

Then 1

男爵府

男爵府

回覆 GCTK 的帖子

3 ... all time classic

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2 or 3

男爵府

2024年龍年勳章

1都靚

大宅

SHOPALHOLIC 發表於 19-7-9 15:34
回覆 GCTK 的帖子

3 ... all time classic

係呀,不過唔係金扣

大宅

GCTK 發表於 19-7-9 13:14
平衡皮革同扣嘅顏色和價錢,邊個比較好?
1. vert cypress 金扣, around $59k
2. bleu encre 銀扣, around ...

我買左1既銀扣,6萬頭丫,你是代購買嗎?

大宅

cheiching 發表於 19-7-9 15:55
我買左1既銀扣,6萬頭丫,你是代購買嗎?

係呀,你呢?

大宅

GCTK 發表於 19-7-9 16:06
係呀,你呢?

我係名x站買,你代購5萬9,唔差個小小係店買好啲,你可以去睇下有冇你個啲色試下上身都好過你代購冇得試

大宅

cheiching 發表於 19-7-9 16:10
我係名x站買,你代購5萬9,唔差個小小係店買好啲,你可以去睇下有冇你個啲色試下上身都好過你代購冇得試
...

個代購有門市的(要預約),你嗰個係lindy 30 or 26?

大宅

1/3

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至