時政擂台

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

shelliemaymayma 發表於 19-7-9 19:12
毅進仔不嬲爛仔格,唔洗激嬲都係咁上下
你又知人毅進仔? 你識佢架? 咁神通廣大就唔使上bk問人點應邀啦, 隻揪完上嚟分享下

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

shelliemaymayma 發表於 19-7-9 17:45
應該點樣應邀?
你係當晚個示威者?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

siulili 發表於 19-7-9 19:12
小黃兵一貫嘅技倆,我就唔信個警察無端端夢遊對住個無出聲離開緊嘅示威者講: 認住我呀 隻揪呀

重點係語氣 ...

情況同示威者暴動在先,卻要追究執法嘅警察,但又要人哋唔追究佢哋,歪理到~

伯爵府

DoReMi媽媽 發表於 19-7-9 19:17
情況同示威者暴動在先,卻要追究執法嘅警察,但又要人哋唔追究佢哋,歪理到~
...
直播清場後咪有個儍佬指住警車鬧話佢係安全島調頭,之後個警察落車問佢咩事,高佢成個頭又大隻,行埋條儍佬到個情況好好笑。
d人真係恃住有黑媒係度,警察又有守則,唔係真係打鑊佢甘。 真係難為了警察要咁忍呢班 癲人。

子爵府

咁嘅精神狀態 其實仲適唔適合揸槍?

伯爵府

iamcute_lala 發表於 19-7-9 19:23
咁嘅精神狀態 其實仲適唔適合揸槍?
黃屍咁嘅精神狀態, 其實仲適唔適合做人?

男爵府

shelliemaymayma 發表於 19-7-9 19:12

Jm其實有沒有諗過將來你小朋友讀毅進,知道媽媽曾經咁講過係幾咁難堪呢?

Btw之前有個黃jm係到同我講因果

大宅

清清bb 發表於 19-7-9 18:24
甘要看埋前因,吾係要人點答啫,無理頭彈一句!
警察真係慘,要罵不還口,打不還手,仲要黃屍用顯微鏡甘去捉佢地 ...
我看直播時班警察完全控制吾到自己喎,作為紀律部隊,又有槍,乜可以甘衝動個咩,推記者兇議員影晒喎!

伯爵府

winnie_0334 發表於 19-7-9 19:59
我看直播時班警察完全控制吾到自己喎,作為紀律部隊,又有槍,乜可以甘衝動個咩,推記者兇議員影晒喎!
...
咁奇怪,唔通我地生活係唔同嘅空間? 我見到警察不停講 記者行遠少少 記者朋友小心d 前面有石級, 記者小心呀!

我又見到d所謂議員出嚟話監察警方,又有爆粗 又話長官無家教,教到D前線警員咁失禮, 我記得當時好似睇緊 RTHK。 係咪你地夢遊緊所以有另一個畫面?

侯爵府

...
做呢D人群控制唔帶槍,免得俾人搶。做差人梗係要惡(我friend係美國住幾十年係咁講,佢話美國D差人惡好多),對住呢班有心搞事唔係善男順女,唔通講唔該借mer吓,麻煩你讓開噢?

行到水窮處 坐看雲起時

男爵府

毅進仔,好過你兩頭蛇呀,成日係挑撥

子爵府

...

你都識得講警察有槍,如果控制唔到一早開左槍啦。
我一直幻想好似打機咁亂槍掃射,射冧晒班喪屍,可惜警察太克制做唔出。

男爵府

ssl418 發表於 19-7-9 20:23
毅進仔,好過你兩頭蛇呀,成日係挑撥

成日係到挑撥

男爵府

...
我也看直播,明明班妓者和譚已完阻住警察清場,警察已多次提醒呢班搞屎棍都吾走,仲和警察跳貼身舞,阻差辦工,仲要恶人先告狀。

大宅

著住套制服即係代表香港,佢咁講影響成隊警隊,好應該處分(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

siulili 發表於 19-7-9 19:29
黃屍咁嘅精神狀態, 其實仲適唔適合做人?

神回危害社會安寧

侯爵府

回覆樓主:

呢排興圍毆喎

https://www.facebook.com/486392624735448/posts/2910890788952274/?sfnsn=mo

https://www.facebook.com/486392624735448/posts/2909692315738788/?sfnsn=mo

https://www.facebook.com/1318450244986875/posts/1327732640725302/?sfnsn=mo

https://youtu.be/70CQSr2DTKo

侯爵府

candysandy 發表於 19-7-9 20:33
你都識得講警察有槍,如果控制唔到一早開左槍啦。
我一直幻想好似打機咁亂槍掃射,射冧晒班喪屍,可惜警察 ...

佢哋心理質素超高

大宅

清清bb 發表於 19-7-9 20:42
我也看直播,明明班妓者和譚已完阻住警察清場,警察已多次提醒呢班搞屎棍都吾走,仲和警察跳貼身舞,阻差辦 ...

我睇直播班差佬一路向前,譚同記者一路後退,完全無向前衝/企起到阻住wor, 你邊個空間睇到阻住呀?

侯爵府

siulili 發表於 19-7-9 20:14
咁奇怪,唔通我地生活係唔同嘅空間? 我見到警察不停講 記者行遠少少 記者朋友小心d 前面有石級, 記者小心 ...

https://www.facebook.com/onccnews/videos/481368829284603/

首頁
12345...6

尾頁

跳至