夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

6年都玩緊,仲要唔肯收手,好恐怖呀!如果係我,我驚我要睇精神科添呀。
玩足6年,呃足你6年,仲留有証據比你查到,証明佢根本就唔驚你知。佢驚既就根本無機會比你發現到。但問題唔係這樣,而係佢可能唔止玩左6年,根本佢唔會改,生左bb後,只怕都會繼續。到時你同bb仲惨呀。。。。

複式洋房

竟然可以隱瞞多年,諗起都覺得好。。。。

民房

我都arm arm發現自己男朋友5年來一路都玩交友app約女出街+打炮, 所以我完全明白你的打擊, 呢D男人唔值得你原諒, 因為已經唔係一次半次, 既然你有自己生活的能力, 咁就唔好留個衰佬響度督眼督鼻啦

禁止訪問

別墅

Tworice 發表於 19-7-9 23:57
一齊左七年幾結婚,佢一直係人地眼中既好男友,擔屎唔偷食個d, 對我好好,我會嫁比佢係因為我覺得自己冇可 ...

重忍咩?死性不會更改

複式洋房

回覆樓主:

樓主而家情況點呀 最重要鍚住身子對自己好啲

別墅

一齊左七年幾結婚,佢一直係人地眼中既好男友,擔屎唔偷食個d, 對我好好,我會嫁比佢係因為我覺得自己冇可 ...

啲男人衰到咁,好難唔令我諗起”十個男人九個滾,剩返嗰個仲諗緊”

呢個世上,有無男人係唔滾?可能已經係絕種生物!

要睇下自己有無經濟能力才決定會否離開,因為始終bb都係需要爸爸,有時候留低都係身不由己。諗下自己一個人係咪真係攪得掂,因為兩個人用錢確實係好洗啲。依家先陀住阿b, 好需要有人陪你,可以揾下婚姻輔導幫下你。

大宅

Babypru168 發表於 19-9-20 05:58
啲男人衰到咁,好難唔令我諗起”十個男人九個滾,剩返嗰個仲諗緊”

呢個世上,有無男人係唔滾?可 ...

系囉…我都好想知道,到底有冇人唔出滾,(叫鷄或約炮)。就算離婚再搵到另外一個男人,系唔系就唔會去呢?
唉…我而家都系相同經歷,結婚十幾年咩一樣

子爵府

amylam288 發表於 19-9-26 18:31
系囉…我都好想知道,到底有冇人唔出滾,(叫鷄或約炮)。就算離婚再搵到另外一個男人,系唔系就唔會去呢?
...

搵到第二個都難保唔係滾既男人

別墅

6年唔會改了,走~

複式洋房

回覆樓主:

樓主會否同家人或信得過又成熟的已婚已育既朋友傾下
我的好朋友發現她先生每次返大陸工幹都去夜總會,仲長期wechat同女flirt,佢發哂脾氣亦開始成日偷睇先生電話,但都沒有用
最近這好朋友仲有左第三胎,佢先生仍舊有個d行為,我朋友仍會發脾氣,但佢先生已經唔當佢一回事,亦不打算改變。。。
我曾經問過另一位已婚朋友點解我好友仲會忍呢d賤男,佢話只有兩條路,一是離婚,一是接受然後繼續呢段婚姻,唔好期望對方會變,而我好友明顯是不想離婚,選擇了後者

無論你的決定如何,為你加油,記住要愛惜你自己,如果甘樣情況,最好驗下身自保,日後也做足安全措施

首頁

尾頁

跳至