夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

jam831    發表於 19-7-18 10:22

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Tworice 發表於 19-7-9 23:57
一齊左七年幾結婚,佢一直係人地眼中既好男友,擔屎唔偷食個d, 對我好好,我會嫁比佢係因為我覺得自己冇可 ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

一齊左七年幾結婚,佢一直係人地眼中既好男友,擔屎唔偷食個d, 對我好好,我會嫁比佢係因為我覺得自己冇可 ...

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-7-10 00:05
有冇返工?
生左先?不要衝動

有返工,我仲揾得多過佢

生出來搬返娘家一定養得起個仔

男爵府

佢滿口大話,被發現第一次時無珍惜機會,你如果今日為左bb原諒佢,將來只會喺bb面前經常嘈交,對bb影響更大。比著我會離婚,邊日喺邊間醫院生左b都唔會話佢知。
講白d其實佢根本唔愛你,愛你就唔會長期呃你。
你有無娘家可以返?去d會對你講真話,真心錫你嘅人身邊,安心生左個b先。唔係一個唔覺意激動左,攪到早產就大鑊。

珍珠宮

回覆 Tworice 的帖子

既然妳覺得佢污糟,咁就唔好再同佢有性事。講明只當佢係roommate。子女既爸爸。唔係妳老公。佢點會子女冇爸爸吖。生得出來,又唔係家暴,就有權同子女有往來,互動,親子關係。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

公爵府

無咩選擇,你keep住踢爆,佢keep住偷跳。成6年約炮經驗,仲話貪玩。唔好比我估中,佢仙都晤仙過嗰隻。的起心肝踢走佢啦。費事生左個仔出來,有機會比佢地建立感情,到時你仲唔捨得走

公爵府

Tworice 發表於 19-7-10 00:07
有返工,我仲揾得多過佢

生出來搬返娘家一定養得起個仔

甘得喇,快走。唔係實後悔。你老公人格有問題,keep住約炮。

子爵府

畀面勳章

佢人格好有問題,加上滿口大話,最重點係大家已沒有互信,行得唔會耐,不如依家搞分居先。。

瑪瑙宮

比佢呃足六年你重信佢會改,佢係約炮,5使錢添喎。

大宅

我作為男人,呢2⃣️個月家庭發生問題,開始睇BK D內容,睇下睇下 人 真係可以去到好衰,特別係D男人!

我想樓主你相當年青,前路是艱難的,但如果妳離開去,前面的路應該是更光明的!

祝你幸福,妳和BB 都要健康!

茶類愛好者    發表於 19-7-24 17:52

珍珠宮

如果為BB有個老豆,甘你就一直同佢一起同住....但各自修行...其實也可以的...
如果你條氣唔順,唯有回媽媽家住了...
我離婚後都識好多男士,(不是男朋友呀).大家出來食飯OR 飲下野,無其他野的,PURE朋友,但有D男士己婚,有D有女朋友,但佢地也有講心底說話,原來佢地都有SP的,不停有...因為覺得刺激同不用負責...大家PURE上床玩下...何樂己不為呢...
佢地都有聊我的,但我一開始,己講明我唔鐘意呢種活動...同埋我唔係呢D人...覺得好嘔心...DIRTY的FEELING...不過做普通朋友係OK的...我有出於好心話佢地的...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你已經俾左機會,但佢從冇珍惜過。雖然佢對你好,但佢不滿足只有你一個女人,
無論你今次原唔原諒佢,佢將來仍會繼續搵SP,
你接受到嗎?
如接受不到,只有分開。

大宅

六年黎約炮,不直得原涼,如果我有能力揾錢,自己養番個仔,不比機會見仔,比着我一定離婚,留底只會更痛苦,前面既路應該更光明。加油、支持你

子爵府

回覆樓主:

玩到成精 自己都唔知自己係邊個 病態
換左我就為左bb比多最後一次機會佢 帶佢睇呢方面既醫生 佢要好合作同坦白 同有心改過 唔合作無態度既離婚算

rainbowchuuu3    發表於 19-7-10 12:26

大宅

我好小上bk,所以冇乜留過言
但今次真係要登入留個言先
如果你係擔心個仔冇老豆我覺得呢樣冇問題
我至小老豆同呀媽離婚,
呀媽又死得早
但都冇影響到自己家庭觀念

呢個男人真係唔要得
佢覺得你愛佢多d,所以夠膽做呢d行為博你原諒
女人,,,其實要識保護自己錫自己
離開係一種解脫

大宅

會偷既人我覺得係戒唔倒,佢亦會覺得不滿足,小朋友出世後有更多既責任,同呢個人一齊會有更多問題。不過,你而家有左,最緊要BB健健康康,你唔好太大壓力,慢慢想清楚。

男爵府

6年喎!呃足6年喎!俾咁多次機會都唔改仲識分身玩,玩到上晒癮啦!
佢應該已經玩到覺得妳同出面d女人無分別,洩慾工具而已

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

不離開只會一次又一次的傷害自己~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

個男人甘利害,可以甘多年..........

首頁

尾頁

跳至