夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

已知有六年經驗, 一次次欺騙你話改, 佢只係想過骨, 再犯機會極高, 佢唔會改架喇, 你一係接受, 一係走。 不過你去驗下性病及愛滋病, 認真架, 大陸女人好多落過仔, 可能落過你老公個仔, 愛滋病有潛伏期, 仲會傳比bb, 你去驗左身先啦

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

男爵府

回覆 Tworice 的帖子

同意你所講,佢好污糟,六年唔係短時間,一時貪玩根本係籍口,已經上咗隱,唔會係你依刻一時三刻可以改變到,甚至唔係你會改變,佢只會玩得更小心

我覺得你唔需要咁快決定住,呢一刻你應該要趕佢走,大家分開吓先,你最重要係保持自己同BB健康,一切等個B出世先

大宅

BB 20週,其實仲可以…

複式洋房

回覆 peggy851111 的帖子

我都覺得你要保護左自己同BB, 驗下有無咩事先.
跟住就記得同屋企人講發生咩事, 睇下佢地幫唔幫到手.

至於個C6, 我就覺得算啦~ 再落去你只會更加傷心...

問心, 你知道佢有D咁既記錄, 你係咪可以真係當無事? 日後BB出左世咪又係不停鬧交? 咁樣同你對BB都唔會係一件好事.

不過, 最緊要係你要心情唔好咁激動, 因為真係會影響到BB.

TAKE CARE!

洋房

覆返咁多位我叫左佢離開屋企,因為我要一個人静下
生仔前有做檢查,冇事,唔使擔心

你地比既意見我全部都有考慮,BB 我唔捨得落,可能我生佢出來真係好自私,但我而家個人仲好亂,我要d時間冷静下

別墅

你覺得約炮定叫雞賤格d?
你地平時相處點?事出必有因
定係佢天生淫蟲一條?中意四處搵異性做愛

你講到你搵錢多過佢,唔洗靠佢生活
係咪平時女尊男卑,佢覺得冇面
所以搵外人發洩?

複式洋房

其實你已經出左最後通牒 "再有下次律師樓見",但佢都唔放在心上繼續安心玩, 我諗你都知要點做, 女人一定要活得有尊嚴。

複式洋房

Tworice 發表於 19-7-10 17:12

加油,既然你都諗會安心生BB下來,就要好好照顧自己,其他嘢,放埋一邊,等生完BB再考慮。最重要係愛你自己和BB

大宅

2019新春慶豚圓

Tworice 發表於 19-7-10 17:12

既然你的經濟條件好過佢,又有人support , 你絶對可以照顧自己同仔!唯獨是你平時兩個相處開心嗎?有他在身邊你會有安全感嗎?其實最痛是你一直信任的人背叛你,如果佢平時對你冷冷淡淡又不盡責任的話,丟左都唔恨!難決定是自己捨得放棄雙方建立多年的感情嗎?這感情是否足以蓋過他錯失的事情⋯⋯原諒是否自己真的放開!?

大宅

回覆樓主:

我會番娘家,或趕佢走。
生左之後,唔會比小朋友認佢做老豆,唔會比佢見,從佢講呢一句果刻:唔想小朋友出世冇老豆。我會即回答:從你叫雞果日起,你已經冇資格做人老豆。係咪好老公更加唔洗講!
我唔認同兩公婆關係唔應該涉及仔女,我覺得呢d垃圾男人唔配嚮兒女福,亦冇資格見仔女。
已比機會,唔應該再比多次機會佢傷害自己,再比機會,佢只會玩得更小心。

大宅

接受吾到一次又一次咁樣

珍珠宮

回覆樓主:

睇你底線啦~
依加最重要係冷靜自己,生左bb先~
如果你原諒唔到,其實勉強接受番你先生,都可能會好多嘈吵,你又會成日疑神疑鬼,你地嘅愛都無左,小朋友係咁嘅環境長大,唔會好過單親有愛嘅家庭~

大宅

癲㗎 呃六年,畀完機會一樣重複又重複。搞唔清楚係唔愛老婆定係心態有問題。
但無論點,覺得呢種人都係唔會改變的,
好好想清楚日後嘅路點過仲好。

子爵府

六年 真係好大打激 仲要一路以為佢好好 知道真係好hurt 你要保重 比我都唔會唔要個BB 至少你無經濟問題 我一定會生 同娘家一齊養大
而個男人 講真我唔會要呀雖然好傷心好唔捨得 但佢厄左我六年 仲要上次你揭發過佢都依然係咁 換句說話 你唔揭發到 佢一定繼續係咁樣約炮 愛你既就會改會變 但佢係捻住你唔會知 繼續進行 太可怕了 唔想日後要疑神疑鬼咁生活講個唔好聽 分分中你依家叫佢走左 佢又偷偷去約炮你都唔知佢只會做得更小心 衰咸濕
借口......我真係接受唔到

大宅

2019勳章

Tworice 發表於 19-7-9 23:57
一齊左七年幾結婚,佢一直係人地眼中既好男友,擔屎唔偷食個d, 對我好好,我會嫁比佢係因為我覺得自己冇可 ...

半年前我有左四個月個陣發現老公同同事曖味短訊,但我無再深入探討到底有無其他人。當時我都晴天霹靂,因為佢一樣係好好先生+顧家男,當刻要接受要唔諗係非常困難,唯有做下其他野分散下注意力,唔係就好影響bb。
我覺得只要自己隨時有後路(可以搵錢養起小朋友同自己)離婚真係唔洗急於一時,開心陀左生左再慢慢決定。
我當時好傷心,同老公傾過到底問題係邊,點解佢咁唔尊重我地婚姻、唔尊重自己同我,不停提起所有事,對佢講到我心情舒服為止。
盡量喊下休息下,做啲自己開心既事,有咩等bb出世坐好月安頓好再考慮,加油。

別墅

Macusmama 發表於 19-7-10 09:03
如果為BB有個老豆,甘你就一直同佢一起同住....但各自修行...其實也可以的...
如果你條氣唔順,唯有回媽媽家 ...

都真係唔明,係咪瞞住老婆女朋友,咁就刺激?返到屋企當無野發生,做好好先生好好男友,下次又約炮,咁就刺激?性生活真係咁苦悶?唔通同約炮嗰個玩花式?。。。真係唔明?

伯爵府

sam468 發表於 19-7-10 08:53
我作為男人,呢2⃣️個月家庭發生問題,開始睇BK D內容,睇下睇下 人 真係可以去到好衰,特別係D男人!

我 ...

Ching...好中肯!
世上真是有各種壞男壞女人。
而往往中,壞男遇好女人,好男遇上懷女人。
是天意弄人嗎?!

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

唉……我識得有個男人,也是包装得好好,咪又係瞞住老婆去叫G。

唉……男人乙包装得好乙恐佈。

最惨,就係,每次有function ,佢倆夫婦也很恩愛。

唉……

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊