美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

qianjiu010284 發表於 19-7-21 20:37
我都好想知!cosmxx 又出名貴唔係我呢啲普通OL可以去做。
本來都想去A記試吓,點知前排又話有打手,搞到我 ...

唔緊要啦 既然俾左錢 就擺晒款去啦 佢態度唔好 你態度都唔駛好 佢sell你 你就話已經決定左 之後講乜都唔好應佢
你講a記係咩姐係佢地講既a妹?

別墅

qianjiu010284 發表於 19-7-20 17:39
我買咗佢哋個所謂雞尾酒療法!其實係好取巧!講嘅時候以為每一次係做晒三部機,點知俾晒錢先發現原來係好 ...

唔知邊個..但D態度真係好有「性格」囉,有問題會話返客人先俾錢受氣
唔好講太多喇,好興出信架

大宅

qianjiu010284 發表於 19-7-20 12:50

終於有jm同我一樣都係受害者!
除了試做有效,之後做了幾次?都沒有效果?
Pico Enlighten有冇限發數?
做2部機扣2格即係幾錢?其實可以每次做一款機架,佢哋話效果冇咁好?

我在A妹做左九次pico淡左六、七成,佢哋好均真不會表裏不一,如有需要可refer你。

侯爵府

nana0112 發表於 19-7-21 23:17
唔知邊個..但D態度真係好有「性格」囉,有問題會話返客人先俾錢受氣
唔好講太多喇,好興出信架 ...

我估我知邊個 嗰次consult既治療師都係好大陣煙味

侯爵府

anabbb 發表於 19-7-22 01:10
做2部機扣2格即係幾錢?其實可以每 ...

a妹有冇試做價架?收費如何?
同埋jm你係邊種斑?
我都想要refer

大宅

IHateSummer 發表於 19-7-22 02:54
a妹有冇試做價架?收費如何?
同埋jm你係邊種斑?
我都想要refer
有,有referral再平D
顴骨斑
Pm你

複式洋房

終於完成晒手上面買咗佢哋嘅所謂雞尾酒療法!大家小心囉!絕對唔係呢度其他人分享又話幾次就冇咗八九成荷爾蒙斑囉!我前前後後做咗五次,只係啲雀斑有少咗啲啲咁多,荷爾蒙斑完全冇郁過!
仲有其實每次去都會sell, 係好堅咁樣Sell, 煩到真係黑面先走到。個顧問真係堅態度差,衛生環境其實都麻麻地㗎咋。

複式洋房

同埋都有sell我做hifu, 都係話美國機,不過叫佢比部機我睇左閃右避,後來先至見到原來有另一個jm 分享過佢哋係大陸機扮美國機!不過又問心其實佢哋有一個治療師態度係幾好,講嘢都有得文有路,都同我講其實有荷爾蒙斑根本就預咗長期去做,反而就係個顧問猛咁講可以幾次就冇晒亂咁吹!
只可以講呢一度根本我覺得間間都有打手!因為我已經中咗兩次伏!呢度四間多人講嘅我去咗兩間都係好唔開心嘅經驗!

複式洋房

anabbb 發表於 19-7-22 01:10
做2部機扣2格即係幾錢?其實可以每 ...

我都唔敢再試啦!真係做到好唔開心!

大宅

qianjiu010284 發表於 19-10-13 23:36
我都唔敢再試啦!真係做到好唔開心!
錢使咗又冇效果又真係會唔開心嘅,唯一可以安慰你的係 - 好彩塊臉無事。

LD 果間見到唔少人推介話打幾次就淡咗八成,真係有D心動想去試吓,因為我已停止打斑,就算再打都係出年嘅事;B記我都試做過。

荷爾蒙斑係比較難搞,打頭四、五次都好似無乜嘢睇到,好彩再打多幾次就見到效果,老公同家姐都話淡咗好多。

大宅

呢間野係好有問題,詳情可以睇番我之前的回覆post,大家要小心

大宅

回覆 IHateSummer 的帖子

千奇唔好去啊, 距網上好多打手,我就系睇左打手去左,比人水左幾千蚊咩效果都無

複式洋房

wu5cat 發表於 19-10-14 10:02
回覆 IHateSummer 的帖子

千奇唔好去啊, 距網上好多打手,我就系睇左打手去左,比人水左幾千蚊咩效果都無 ...

點解俾人水左幾千蚊嘅?你做咗咩療程?

大宅

回覆 miumiu9388 的帖子

去到叫我買M22療程,買左幾次,做左3次都無變化叫退錢又唔肯,絕對系水貨公司,千奇唔好去,包括問尼個問題的人都系打手

複式洋房

wu5cat 發表於 19-10-14 10:11

去到叫我買M22療程,買左幾次,做左3次都無變化叫退錢又唔肯,絕對系水貨公司,千 ...

車!仲見啲人話無效退款, 一次見效以為係真嘅添!咁你有冇問佢點解討論區話無效退款但佢又唔肯退款俾你?你嘅意思係即係呢度有個post問M 22嗰個人根本都係打手?

大宅

你買距陣有張收據寫左無得退款的,討論區又唔代表距公司,人地就拿張你的簽名左的收據話無得退款,你可以點啊,報消費會,等距查有排啦。叫d人醒水唔好比人厄都系好心姐

大宅

多謝幾位jm的提醒,真係好多打手,驚驚

複式洋房

wu5cat 發表於 19-10-14 11:13

你買距陣有張收據寫左無得退款的,討論區又唔代表距公司,人地就拿張你的簽名左的 ...

咁真係要keep住呢個post比其他jm睇到先得

複式洋房

anabbb 發表於 19-10-14 01:15
錢使咗又冇效果又真係會唔開心嘅,唯一可以安慰你的係 - 好彩塊臉無事。

LD 果間見到唔少人推介話打幾次就 ...

我可以同你講一定冇可能打幾次就淡八成囉!我打左五次雞尾酒一成都唔知有冇淡到

複式洋房

iriskitdodo 發表於 19-10-14 03:13
呢間野係好有問題,詳情可以睇番我之前的回覆post,大家要小心

Jm, 好彩我就係見到你個post先企硬say no, 試都費事試佢地部hifu

首頁

尾頁

跳至