使用意見

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

請問點解接龍搬後只得一頁,有啲帖昨晚仲玩緊,但早上跌出一頁後的帖便消失了,例如7+7,26英文字,古詩,中文歌,好多都消失了
請問係咪以後都只會保持著一頁?謝謝

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mariefish 發表於 19-7-10 11:47
請問點解接龍搬後只得一頁,有啲帖昨晚仲玩緊,但早上跌出一頁後的帖便消失了,例如7+7,26英文字,古詩, ...

借位一問
仲有開心事要接龍都冇咗
屍骸都搵唔到,要自己開返?定係稍後放返出嚟
不要從別人的嘴裡去認識我

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

mariefish 發表於 19-7-10 11:47
請問點解接龍搬後只得一頁,有啲帖昨晚仲玩緊,但早上跌出一頁後的帖便消失了,例如7+7,26英文字,古詩, ...
你好,已恢復正常,不便之處,請見諒。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 19-7-10 14:00
借位一問
仲有開心事要接龍都冇咗
屍骸都搵唔到,要自己開返?定係稍後放返出嚟
你好,已經恢復,請試試。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

特派員 發表於 19-7-10 14:42
你好,已經恢復,請試試。

剛剛見到
謝謝特派員回覆
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

特派員 發表於 19-7-10 14:42
你好,已恢復正常,不便之處,請見諒。

太好了,唔該曬啊

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

借位問……
可以分番開接龍嗎?而家非接龍鋪都推番上嚟,成個版面好亂

管理員

MM2H 發表於 19-7-10 18:38
借位問……
可以分番開接龍嗎?而家非接龍鋪都推番上嚟,成個版面好亂
...

你好,【興趣嗜好】內所有接龍主題已搬移到子版【遊戲人間】,從網頁進入要經【興趣嗜好】版面進入,謝謝支持 !

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=11457

首頁

尾頁

跳至