影視娛樂

跳至

首頁
45678...14

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tung0409 發表於 19-7-23 18:22
係,回憶個d差不多全飛,拍得太多了,悶。

年夜飯我睇到笑岀聲,之前年年搞錯韓商言是grant ,去到廣州玩 ...

回憶我都飛

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tung0409 發表於 19-7-23 18:27
係吖,我追睇佢地d訪問,佢地大學時因不同班,所以只是點頭之交,今次拍戲對足4個月,做了革命好友。

李 ...

我都要揾黎睇下先

大宅

Rubik 發表於 19-7-23 13:47
想問下solo同gun嘅誤會係咩?一開始d回憶悶悶地,冇乜細心睇,但又未去到可以由頭睇一次嘅時間
...

當年solo隊拿咗全國冠軍,但solo因爲個人原因比賽完要退出,gun覺得得solo 遺棄佢哋,所以嬲咗佢。

珍珠宮

環保接龍勳章

Rubik 發表於 19-7-23 13:47
想問下solo同gun嘅誤會係咩?一開始d回憶悶悶地,冇乜細心睇,但又未去到可以由頭睇一次嘅時間
...

因為solo私人感情出了岔子, 突然多左個女, 佢自己唔知ex同佢生左bb, 為左責任, 收養親生女, 現女友即艾情嬲佢唔同佢商量, 決定分手, 佢為免影響隊員, 退出solo戰隊, 韓商言嬲佢令到辛苦經營戰隊一鑊粥, 意氣用事宣佈退役。

大宅

李現因爲韓商言呢個角色爆紅啦!微博粉絲睇住佢短短一個星期由400幾萬衝破過千萬,好犀利

珍珠宮

gracelam 發表於 19-7-23 20:53

因為solo私人感情出了岔子, 突然多左個女, 佢自己唔知ex同 ...

thx solo, appledog, gun同蘇澄呢四個d感情瓜葛睇到我一舊雲,而家終於明

珍珠宮

環保接龍勳章

Rubik 發表於 19-7-24 09:51
thx solo, appledog, gun同蘇澄呢四個d感情瓜葛睇到我一舊雲,而家終於明

當年gun想幫solo食呢隻死貓, 將個女當佢自己來收養, 萬大事唔好影響戰隊, 因為爭少少已可成為全國冠軍, 但solo唔肯, 寧願自己退出, 所以gun同solo從此決裂。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

伯爵府

Iris-Lo 發表於 19-7-23 22:38
李現因爲韓商言呢個角色爆紅啦!微博粉絲睇住佢短短一個星期由400幾萬衝破過千萬,好犀利
...

我真係好鍾意李現

SIRIABABY    發表於 19-8-1 15:58

大宅

菲比108 發表於 19-7-24 12:09
我真係好鍾意李現

睇哂成套未?

男爵府

開左嚟睇,微博洗曬版
劇情高甜 追到第10集

男爵府

男主 李現第一次睇佢
越睇越型,笑起又好傻嗰樣
Weibo我都關注左佢

大宅

yukocyc620 發表於 19-7-24 12:23
男主 李現第一次睇佢
越睇越型,笑起又好傻嗰樣
Weibo我都關注左佢

法醫秦明時「林濤」呢個角色我已經留意佢,南方有喬木我亦鍾意佢入面角色常劍雄,河神見評語好好,但未睇。我當初知道韓商言角色由佢做已經好期待。

侯爵府

Iris-Lo 發表於 19-7-23 22:38
...

睇微博韓商言間屋千幾萬被女粉絲買下了,還要求房產按劇還原裝修 ,有評論好笑:貧窮限制了我追星的想像力

侯爵府

Iris-Lo 發表於 19-7-24 12:27
法醫秦明時「林濤」呢個角色我已經留意佢,南方有喬木我亦鍾意佢入面角色常劍雄,河神見評語好好,但未睇 ...

南方有喬木有李現?那時候我只留意chok 爆嘅的士陳同外貌跌咗watt 嘅白百何,其他人都無視了……

大宅

Fion_Chan 發表於 19-7-24 12:42
南方有喬木有李現?那時候我只留意chok 爆嘅的士陳同外貌跌咗watt 嘅白百何,其他人都無視了……
...

有啊!我個人覺得佢搶鏡過的士陳,第二女主角鍾意佢,佢陪佢買衫果度好好笑,上YouTube 搵下

大宅

Fion_Chan 發表於 19-7-24 12:38
睇微博韓商言間屋千幾萬被女粉絲買下了,還要求房產按劇還原裝修 ,有評 ...

大陸女粉絲好瘋狂

伯爵府

Iris-Lo 發表於 19-7-24 12:20
睇哂成套未?

仲有3集呀

別墅

Iris-Lo 發表於 19-7-23 16:43
睇哂!追到眼都朦哂。後面好好睇,超甜。

咁快睇晒?邊度睇到?講唔講得架?我追到跟播,日日等更新。
覺唔覺得亞亞靚女?佢睇住小米話退役爆喊做得幾好。

大宅

璇子 發表於 19-7-24 13:16
咁快睇晒?邊度睇到?講唔講得架?我追到跟播,日日等更新。
覺唔覺得亞亞靚女?佢睇住小米話退役爆喊做得 ...

因為東方衛視有人洩露出來,千尋都可以睇哂,不過為了支持套戲,我都會係YouTube 再睇

別墅

Iris-Lo 發表於 19-7-24 13:20
因為東方衛視有人洩露出來,千尋都可以睇哂,不過為了支持套戲,我都會係YouTube 再睇
...

咁衰?唔驚俾人捉咩?我都睇緊youtube,好,咁我等啦,都係冇幾多日,唔該你。

首頁
45678...14

尾頁

跳至