想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

SABY 發表於 19-7-11 14:53
咁紅都驗唔到

cb digital話係not pregnant,我仲傻到分左杯驗埋cb嘅排卵,驚佢真係宜家先排,但好肯定唔係排卵

不過係琴晚可能心情太羅羅loon,5點幾醒左,就走去驗,結果咩都驗唔到,新個枝紅D係岩岩下午先驗

複式洋房

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 19-7-11 14:59
T仲深過C,難道有咁深的M前控嗎?

應該唔會掛,我一向有M前控,但未見過咁深,平時都係好淺線

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

cee527 發表於 19-7-11 15:01
應該唔會掛,我一向有M前控,但未見過咁深,平時都係好淺線

咁你再等多一兩日先翻check
你有無綠D,可以玩住先

複式洋房

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 19-7-11 15:02
咁你再等多一兩日先翻check
你有無綠D,可以玩住先

有呀~~咁我明天試下綠D,如果29,30排係咪應該無咁快?

男爵府

cee527 發表於 19-7-11 15:05
有呀~~咁我明天試下綠D,如果29,30排係咪應該無咁快?

如29至30號排,而你又中,應該這2天會開始見到綠D有幻覺控

別墅

2019勳章

ipcs 發表於 19-7-11 15:06
如29至30號排,而你又中,應該這2天會開始見到綠D有幻覺控

借位請教一下,我1/7排尋日10/7偷驗紅d白板,係咪代表無機?

男爵府

鈴鈴鐺鐺 發表於 19-7-11 15:16
借位請教一下,我1/7排尋日10/7偷驗紅d白板,係咪代表無機?

唔一定,排後9日仲係太早,我曾親身做過實驗,喺我排後第9天驗紅D係白紙咁白,排後10日諗住無機都費事驗,排後11日凌晨屎忽癢又驗一次,見到灰控喎!
心思思拎埋條金秀兒早早孕check下,好似見到條幻覺線(人地話金秀兒快過綠D見到有控),同日晚上8點幾紅D變粉紅色,綠D也有幻覺控了。

別墅

2019勳章

ipcs 發表於 19-7-11 15:20
唔一定,排後9日仲係太早,我曾親身做過實驗,喺我排後第9天驗紅D係白紙咁白,排後10日諗住無機都費事驗, ...

多謝你的分享,好有鼓勵,忍手過兩日再驗,希望有好消息(emoji)

男爵府

2019新春慶豚圓

cee527 發表於 19-7-11 14:25
今日仲深過琴日,但係我今朝晨v千cb digital 驗 not pregnant 好迷茫

你cycle係幾多日?咁會唔會依家至排egg呀?

複式洋房

2019新春慶豚圓

bbboboiloveyou 發表於 19-7-11 15:28
你cycle係幾多日?咁會唔會依家至排egg呀?
...

對上一次m完係5/6-11/6,今朝都驗埋cb排卵係 O,我諗應該唔係排卵喇,cycle每次都唔同,睇返app平均係35day

男爵府

2019新春慶豚圓

cee527 發表於 19-7-11 15:38
對上一次m完係5/6-11/6,今朝都驗埋cb排卵係 O,我諗應該唔係排卵喇,cycle每次都唔同,睇返app平均係35da ...

咁真奇怪 Anyway, 祝你好孕

複式洋房

2019新春慶豚圓

bbboboiloveyou 發表於 19-7-11 15:39
咁真奇怪 Anyway, 祝你好孕

唉~~~好迷茫,一係快D黎m,一係快D有結果,呢幾日多左分泌,子宮嘅扯住痛都加深左,都唔知佢想點

男爵府

2019新春慶豚圓

cee527 發表於 19-7-11 15:44
唉~~~好迷茫,一係快D黎m,一係快D有結果,呢幾日多左分泌,子宮嘅扯住痛都加深左,都唔知佢想點:sickmilk ...

好明白果重感覺,加油

大宅

唉~~~好迷茫,一係快D黎m,一係快D有結果,呢幾日多左分泌,子宮嘅扯住痛都加深左,都唔知佢想點:sickmilk ...

我都係,仲未m到,個肚勁谷勁漲,
同你一樣多咗分泌,狂打乞痴流鼻涕,
流粉紅流啡都試過,懷孕徵兆都有齊,
check咗5次驗孕棒都話我無。

我紅d曾經加深過,
之後慢慢變好淺色,甚至無色,
我預咗bingo機會唔大。

我驚我自己有d咩事,
星期六book咗私家睇醫生望下發生乜事。

複式洋房

2019勳章

我都係覺得扯住,係黎就快啲黎,都唔知想點,又唔知排左未

複式洋房

2019新春慶豚圓

chauyi1027 發表於 19-7-11 16:26
我都係,仲未m到,個肚勁谷勁漲,
同你一樣多咗分泌,狂打乞痴流鼻涕,
流粉紅流啡都試過,懷孕徵兆都有齊 ...

遲左幾多都未黎m?

大宅

cee527 發表於 19-7-11 17:08
遲左幾多都未黎m?

2個星期有多

複式洋房

2019新春慶豚圓

chauyi1027 發表於 19-7-11 17:47
2個星期有多

平時m準唔準?紅D宜家無哂線?

複式洋房

abobi 發表於 19-7-11 17:01
我都係覺得扯住,係黎就快啲黎,都唔知想點,又唔知排左未

我都係咁(emoji)‍♀️(emoji)‍♀️

男爵府

cee527 發表於 19-7-11 14:25
今日仲深過琴日,但係我今朝晨v千cb digital 驗 not pregnant 好迷茫

紅成咁,似bingo呀你試下飲完水唔駛特登忍耐D,驗紅d,深粗都秒顯,9成9得左

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊