想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

laisausau 發表於 19-7-11 19:48
紅成咁,似bingo呀你試下飲完水唔 ...

岩岩再驗棒棒,白到反光不過肚谷嘅情況強烈左,隔偈性會子宮拉扯痛,加上周身唔聚財,總知就成身都唔太舒服咁,再驗唔到有,怕身體有事

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

cee527 發表於 19-7-11 19:53
岩岩再驗棒棒,白到反光不過肚谷嘅情況強烈左,隔偈性會子宮拉扯痛,加上周身唔聚財,總知就成身都 ...

呢隻棒係咪雜牌? 係好遲鈍㗎

複式洋房

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 19-7-11 19:56
呢隻棒係咪雜牌? 係好遲鈍㗎

雜呀,叫咩心咩孕,淘寶見平,買開野就買埋佢看門口

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

cee527 發表於 19-7-11 20:01
雜呀,叫咩心咩孕,淘寶見平,買開野就買埋佢看門口

我用呢隻都要dd+5之後先兩線差不多色,唔好得綠D幾多。

複式洋房

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 19-7-11 20:03
我用呢隻都要dd+5之後先兩線差不多色,唔好得綠D幾多。

原來係咁,睇黎我宜家都係唯有等,我諗左好耐,可能我本身遲左排,自己都唔知,根本幾時dd都唔知

大宅

cee527 發表於 19-7-11 17:48
平時m準唔準?紅D宜家無哂線?

唔準,紅d依家好淺色,白板咁滯

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
chauyi1027 發表於 19-7-11 22:17
唔準,紅d依家好淺色,白板咁滯

我都突然由有線變白板。。。即係等m到
如果沒有你 沒有過去 我不會有傷心 但是有如果還是要愛你 如果沒有你 我在哪裡 又有甚麼可惜 反正一切來不及 反正沒有了自己

大宅

cee527 發表於 19-7-11 14:25
今日仲深過琴日,但係我今朝晨v千cb digital 驗 not pregnant 好迷茫

今日先排日,快做功課

複式洋房

2019新春慶豚圓

lunball 發表於 19-7-12 21:40
今日先排日,快做功課

但係我對上一次m期係5/6-11/6,同埋用過電子cb排卵棒check過係O,應該唔會排掛

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
cee527 發表於 19-7-12 21:43
但係我對上一次m期係5/6-11/6,同埋用過電子cb排卵棒check過係O,應該唔會排掛
...

今日都14/7。驗到冇就冇架啦

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
lunball 發表於 19-7-14 13:42
今日都14/7。驗到冇就冇架啦

無喇無喇,可能真係宜家先排,但cb check唔到,唔通我太早check,遲左成個月先排

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊