6個月-1歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
有冇人食過呢隻韓國即食粥,之前喺bb舖買過帶去旅行食,第一次唔敢買咁多,但發現呀b好鍾意,而家搵唔番,有冇人見過邊度有得買? 係直接食嗰款,貪佢碗都唔洗拎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

民房

回覆 ccfrances 的帖子

我都想知

民房

有冇睇過係咪成份天然同無添加? 我都想買定D出街唔洗帶咁多野

別墅

比豬 發表於 19-7-11 09:45

有冇睇過係咪成份天然同無添加? 我都想買定D出街唔洗帶咁多野 ...

係呀,我睇過佢寫明冇添加糖,鹽,防腐劑嗰啲先買,同埋有晒iso 同haccp 認正

大宅

2019勳章

回覆樓主:

去荷花或bb反斗城。個度貨齊d

民房

回覆樓主:

我見到hktv mall 有得賣,有8折 ,我買左4支 ,等緊送貨

別墅

回覆 dreamboy_man 的帖子

唔該晒! 有jm update tv mall 有得賣

別墅

回覆 小新BB 的帖子

thank you so much!!! 我岩岩都買左,我都唔知原來有咁多種味! 我買左鮑魚, 鱈魚同紅菜頭, 好似有營養D

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

小新BB 發表於 19-7-11 15:20
我見到hktv mall 有得賣,有8折 ,我買左4支 ,等緊送貨

有無條link,我揾唔到,或者search咩字眼

別墅

kawa_venus 發表於 19-7-11 17:15
有無條link,我揾唔到,或者search咩字眼

https://bit.ly/32dKlSU

呢個 仲做緊優惠

大宅

2019新春慶豚圓

請問你有沒有加熱給他吃?

大宅

2019新春慶豚圓

ccfrances 發表於 19-7-11 08:43
有冇人食過呢隻韓國即食粥,之前喺bb舖買過帶去旅行食,第一次唔敢買咁多,但發現呀b好鍾意,而家搵唔番, ...

請問你有冇加熱比bb食呀?

別墅

Jonimama 發表於 19-7-11 19:23
請問你有冇加熱比bb食呀?

我試過一次去旅行冇加,但唧出黎第一下唔順,可能天氣涷,佢都食唔晒,之後就每次都座熱3分鐘,佢就好ok
牛肉同鮑魚味佢最鍾意(好識食)

大宅

2019新春慶豚圓

Thx

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
ccfrances 發表於 19-7-11 18:49
https://bit.ly/32dKlSU

呢個 仲做緊優惠

thx

大宅

2019新春慶豚圓

鮑魚味BB粥咁鬼馬,第一次見

大宅

2019新春慶豚圓

moksamuel 發表於 19-7-12 11:35
鮑魚味BB粥咁鬼馬,第一次見

我都係 不過要小心啲 呢啲咁特別味道 小心bb敏感

別墅

回覆 moksamuel 的帖子

Yes, 我食過一啖, 甜甜地幾好味,同埋磨到好滑,唔洗驚難消化

別墅

回覆 irene891 的帖子

係呀,第一次食少少試下先,我都唔敢同一日比幾款新食物佢食

大宅

2019新春慶豚圓

ccfrances 發表於 19-7-12 12:41
回覆 irene891 的帖子

係呀,第一次食少少試下先,我都唔敢同一日比幾款新食物佢食 ...

嗯 呢啲海鮮類 小心啲好

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊