自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

同樣重男輕女家庭,我都係上年退左啦

開頭係會傷心一輪,之後就發覺海闊天空

老公跟小朋友先至係自己真正家人,應該把時間心機花係直得既人上

加油,你做得岩

男爵府

KILW 發表於 19-7-12 00:27
好彩有個好老公,就夠喇。
其實阿媽偏心到咁,我會由佢攬住個仔,將來有事唔好搵我,因佢到時只得一個仔, ...

講得好,心同感受殺死左,
根本係媽媽一早放棄左段關係,個女死心只係reaction

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

carly.c 發表於 19-7-11 11:39
家庭群組係我媽兄弟姊妹同佢地家庭,平時噓寒問暖,曬孫曬仔女。佢兄弟曬孫相,大家個個祝福,讚。但我媽曬 ...

同你情況有點似,明白你心情

用戶要求終止服務

carly.c 發表於 19-7-12 00:19
唔委屈,錢,自己心甘情願
只係今次因為連埋自己個女,叮醒自己。頭先老公返黎,同佢講左我退左出黎,佢跟 ...

老公咁講好好呀,加油

伯爵府

家庭群組係我媽兄弟姊妹同佢地家庭,平時噓寒問暖,曬孫曬仔女。佢兄弟曬孫相,大家個個祝福,讚。但我媽曬 ...

唔好唔開心,係你自己令到自己唔開心,你自己有家庭有負擔,其實根本唔需要俾咁多,畀得起都唔會俾咁多要留起自己家庭有緊要事嘅時候可以用,比我會大減家用阿媽問起咪同佢講你負擔唔起囉,再嘈嘅話同佢講你唔會再比,佢個仔咁乖咪叫佢個仔自己出嚟做嘢養阿媽再帶阿媽去食自助餐囉,其實你都係介意你阿媽點睇你,所以你先會唔開心,或者你阿媽係你細個嘅時候投放好多資源落你度,咁你要盡做女嘅本分,對於我一啲問題都冇,因為我從來唔覺我阿媽有做好佢本分,我亦唔介意佢鍾唔鍾意同點睇我,外人我更加唔理

子爵府

全心全意 發表於 19-7-12 20:01
你俾家用俾亞媽,無問題!

但你會害死你細佬。男人老狗,成日喺屋企唔返工,揾鬼嫁咩!幾叻幾靚仔都好, ...

我係咁唸,話又話過,話到我媽嬲左我成2,3個月~~

大宅

退group la~無謂令自己屈屈不歡。

大宅

咁過年過節係咪唔會出席?

大宅

auhiyo 發表於 19-7-11 11:43
我會即刻send張入數紙上去,比班人睇下邊個比錢。

啱,俾我退group 前會send張家用入數紙上去!還自己清白

大宅

全心全意 發表於 19-7-12 20:01
你俾家用俾亞媽,無問題!

但你會害死你細佬。男人老狗,成日喺屋企唔返工,揾鬼嫁咩!幾叻幾靚仔都好, ...

冇錯
好似梅媽攞晒個女d錢養個仔咁

首頁

尾頁

跳至