1-3歲

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

帶唔帶bb去playgroup好 如果去 邊間playgroup好?

洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我都諗緊呀 自己又唔係咁識教

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
聽講上My gym玩得好開心

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
有冇心水?

洋房

回覆 EW99 的帖子

我想搵元朗嘅 playgroup 啊 如果元朗無啱嘅 先再搵其他地方啦 你呢?

洋房

回覆 mcs74 的帖子

你有冇試過?

洋房

回覆 Ashley0731 的帖子

我又唔熟元朗喎

民房

發表於 前天 14:44 |顯示全部帖子
好多 playgroup 都大同小異 睇你想bb有邊方面嘅進步

複式洋房

發表於 前天 14:54 |顯示全部帖子
以前岩岩畢業個陣試過係某playgroup做過下助教
根據我經驗 join playgroup既話最好就揾d親子一齊上個d
無家長望住 d老師做d咩都真係唔知(不過當然我都唔排除靜係我之前做pt個間係咁定全部都係 唔可以一竹竿打一船人既
順帶一提 我講個間係嘉峰臺(至於邊一間就自己留一下啦) 都好多年前 有無改進或者仲存五存在真係唔知
不過住個邊又準備幫小朋友報playgroup既媽媽可以留意下

洋房

發表於 前天 18:22 |顯示全部帖子
回覆 TK0930 的帖子

language、思維,主要係呢兩個方面

洋房

發表於 前天 18:24 |顯示全部帖子
回覆 chloe_ip9595 的帖子

其實香港playgroup太多 所以會質素好參差

複式洋房

發表於 昨天 09:22 |顯示全部帖子

都係嫁 所以去個d有得試堂個d感覺會好少少至少唔洗 比左幾個月學費之後先後悔

民房

發表於 昨天 13:35 |顯示全部帖子

咁你可以試下proactive thinkers' academy 之前我有帶我個女去過

別墅

2019新春慶豚圓

發表於 昨天 15:59 |顯示全部帖子
我女16個月返緊元朗stepping stone都唔錯,外籍老師好有活力。

洋房

發表於 昨天 18:32 |顯示全部帖子
係咁大家除咗元朗 其他地方有冇推薦?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊