親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

請問有沒有跟one day tour 去過?

大宅

MarMic 發表於 19-7-12 08:22
請問有沒有跟one day tour 去過?

我都想知道啊,計劃18號去,你都打算去嗎

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我join咗kkday
19號去
滑坡車草泥馬公園同摘桃

wcpcelia    發表於 19-7-15 10:09

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

車厘子bb 發表於 19-7-12 23:03
我見Klook 有one day tour, 諗緊join唔join.

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

我都想知,冬天有無得睇呢?

大宅

回覆 pinkcat922 的帖子

我都係join 左kkday 19號喎! 我會係弘大上車.

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

kk2255 發表於 19-7-15 20:52

我都係join 左kkday 19號喎! 我會係弘大上車.

你又係join呢個?
我係明洞上車
但我好驚嗰日會落雨

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 19-7-16 08:54

大宅

是這個團呀! 我今晚出發去5天. 你幾時出發?

公爵府

kk2255 發表於 19-7-16 11:38

是這個團呀! 我今晚出發去5天. 你幾時出發?

聽朝出發去6日5夜

複式洋房

車厘子bb 發表於 19-7-12 23:03

可否分享草泥馬,滑草坡車行程,跟那個day tour? 好玩嗎?

複式洋房

pinkcat922 發表於 19-7-15 23:33
你又係join呢個?
我係明洞上車
但我好驚嗰日會落雨

join呢個團好草泥馬 草坡車,還是南怡島玩rail bike? 有冇local團種玩晒3樣呢?

大宅

pinkcat922 發表於 19-7-15 23:33
你又係join呢個?
我係明洞上車
但我好驚嗰日會落雨

我都想join呢個團,請問你去完行程安排ok嗎?

公爵府

Sean_ma 發表於 19-7-21 15:38
我都想join呢個團,請問你去完行程安排ok嗎?

好好呀
上星期五去完
首先去滑坡車可以玩兩次,之後俾時間大家落去個mall度食午餐,之後就去草泥馬樂園玩個幾中,再搭車去摘桃

公爵府

wingbbwong 發表於 19-7-21 11:20
join呢個團好草泥馬 草坡車,還是南怡島玩rail bike? 有冇local團種玩晒3樣呢?
...

應該冇,因為地點應該相差好遠
我like滑坡車同草泥馬,係樂園可以俾10000won拖住隻草泥馬行

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊