1-3歲

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
其實咁細個去睇戲怕唔怕傷眼? 小朋友兩歲幾, 我唸緊去唔去睇TOY STORY好

大宅

2019新春慶豚圓

我個囡先20.5個月,諗住佢6、7歲先會帶佢睇戲,一套戲需要集中2個小時,太細小朋友唔適合,宜家屋企都唔會開電視,盡量延遲佢接觸電子產品時間

大宅

2019勳章

靚靚太 發表於 19-7-12 09:44
其實咁細個去睇戲怕唔怕傷眼? 小朋友兩歲幾, 我唸緊去唔去睇TOY STORY好

我仔2歲半… 第—次入戲院睇 toy story 4
完全冇扭計冇叫走… 但睇左個半鐘訓左… 睇完出到戲院我仔話入面開得好大聲…

大宅

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章

會等佢大少少先

複式洋房

傷唔傷眼真係唔知 不過都等佢大d先啦
佢扭唔扭計真係好難講
就算平時好乖好聽話都係咁講啦 話曬宜家要佢坐定定成兩個幾鐘wor
扭起計上黎都好影響其他人

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

16個月睇阿拉丁,睇左三分一就唔專心,企係地下自己玩,因為抽到免費戲劇先去睇炸

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

我個囡就到兩歲,早班戴左佢去睇樣衰衰奇兵,本身諗住睇toystory但未上影。佢睇戲坐得好定,無嘈,佢系甘笑

別墅

cheukying_wcy 發表於 19-7-13 01:17
我個囡就到兩歲,早班戴左佢去睇樣衰衰奇兵,本身諗住睇toystory但未上影。佢睇戲坐得好定,無嘈,佢系甘 ...

好好wo 我係驚我仔驚

大宅

我帶過27個月既仔去睇petpet當家,由開場問問題到完場,好彩無乜人,唔係實趕我地出去

水晶宮

10個月
外國有baby session
我自己去睇crazy rich asian
佢地係pram訓。

不過小朋友自己睇我諗要3歲。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊