婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

洋房

Poohpooh_bb 發表於 19-7-17 13:18
咁衰格,我個個系護士,又系懶巴閉

護士又好做ceo又好,真係唔關我地事,但做人就唔好咁樣,好彩唔係一起住,我局住兩星期左右(有時一星期左右)就要去姑仔度,因為我c6鍾意玩姑仔個b,好q困擾,如果唔係,過時過節先見面都冇咁慘

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

coolnestea 發表於 19-7-13 23:14
極討厭姑奶,超自我中心和自私,永遠爭取自己利益,要人就佢。佢啲仔讀間學校最叻,其他學校係草。佢做既事 ...

係,我都好憎 我姑奶 但無奈要久不久見面 可以唔見就最好十分黑人憎 過年會扮小朋友send嚟逗利是50幾歲人 不知所謂

大宅

caca0904 發表於 19-7-17 11:30

大家咁話,我個姑仔都比我6299寵壞哂,做酒店搵到個錢就巴 ...

我嗰個更加衰格,同佢阿媽一樣,成日以為自己好靚女,但係把口超臭,又要扮好人,抵佢冇朋友, 佢一家把口都好臭,完全冇家教, 最重要冇錢要學人曬命 成日同銀行借錢去旅行

大宅

快樂人生. 發表於 19-7-14 03:56
咁似我個賤人姑奶, 心地又黑 ,成日喺度講三講四挑撥離間, 成日將人啲嘢未用完又揼落垃圾桶
...

我嗰件好鍾意講是非 正一八婆

大宅

kikiwo 發表於 19-7-18 11:43
我嗰個更加衰格,同佢阿媽一樣,成日以為自己好靚女,但係把口超臭,又要扮好人,抵佢冇朋友, 佢一家把口 ...

充大頭鬼

大宅

kikiwo 發表於 19-7-18 11:45
我嗰件好鍾意講是非 正一八婆

正一死8婆

大宅

回覆樓主:

我果件自己個老豆入老人院,可以一個月都唔去探,但係老人院拍院友及家人短片,佢就化行妝出現

大宅

kikiwo 發表於 19-7-18 11:49
我果件自己個老豆入老人院,可以一個月都唔去探,但係老人院拍院友及家人短片,佢就化行妝出現
...

做show咩

大宅

我覺得姑奶姑仔都有共同點,就係成日搵著數,又以為自己好叻,仲要人人就曬佢

大宅

sybb2014 發表於 19-7-18 14:00
我覺得姑奶姑仔都有共同點,就係成日搵著數,又以為自己好叻,仲要人人就曬佢

...

自以為是,勁黑人憎

洋房

kikiwo 發表於 19-7-18 11:43
我嗰個更加衰格,同佢阿媽一樣,成日以為自己好靚女,但係把口超臭,又要扮好人,抵佢冇朋友, 佢一家把口 ...

嘩,我地咁似既?我6299同姑仔都好唔抵得人架,我99同姑仔都每三四個月就去旅行,懶巴閉,下下去日本買衫,買埋bb衫,香港唔買架,日本是最好的,我老公成日話買野比姑仔個b,我都忍唔住串我老公,你個妹下下要去日本買比bb,我地買果d邊夠照吖,我姑仔又自私,點解我要下下買野比佢地?你對人好,我對你好啫

大宅

caca0904 發表於 19-7-18 17:33

嘩,我地咁似既?我6299同姑仔都好唔抵得人架,我99同姑仔 ...

講起搵著數 ,我細個姑仔 試過我去完旅行,即刻過嚟拆我啲手信, 大嘅姑奶 去旅行就買 成箱零食返嚟, 一包都唔益我哋 ,但去到我屋企 又係盡情咁樣攞著數,我屋企有啲家傳之寶, 我老豆畀我,佢都唔放過,所以我已唔招呼佢一家嚟我屋企,十分黑人憎

洋房

kikiwo 發表於 19-7-19 10:11
講起搵著數 ,我細個姑仔 試過我去完旅行,即刻過嚟拆我啲手信, 大嘅姑奶 去旅行就買 成箱零食返嚟, 一 ...

咁Q衰?我99或者姑仔去旅行,冇話買野比我地,我99只係買野比我姑仔一家三口架咋,我姑仔就更加唔洗講,買野比我地好Q難喇,不過我真心唔想佢地買野比我地,只想話佢地自私既行為啫,我99呢,做到好似成世人只生一個女咁,我老公就廢物一樣,電話唔打下一個嚟問候下我老公,除左打嚟問我地去唔去我姑仔度,一係搵我地笨想幫佢地湊b就會,例如有次我姑仔星期六約左攝影師喺西貢幫佢地影相,當然有我99份啦,我99見去到咁遠,怕自己同我姑仔兩公婆辛苦抱個b,一早打嚟問我老公有冇返工,想搵我地當人肉抱b機,佢都白痴!真係想搵埋我地兩個影相咩?心照啦!真係好谷氣

大宅

caca0904 發表於 19-7-20 11:55

咁Q衰?我99或者姑仔去旅行,冇話買野比我地,我99只係買 ...

咁鬼衰嘅99

大宅

caca0904 發表於 19-7-20 11:55

咁Q衰?我99或者姑仔去旅行,冇話買野比我地,我99只係買 ...

我個個都系,旅行吾買手信,但我去又要買野比佢地好似應該咁

複式洋房

2019勳章

真心希望有人開個姑9事蹟gp分享

大宅

ABlessingLove 發表於 19-8-3 22:47
真心希望有人開個姑9事蹟gp分享

好呀我就黎想開佢波,佢日夜都講電話嘈死人

複式洋房

2019勳章

Poohpooh_bb 發表於 19-8-4 09:58
好呀我就黎想開佢波,佢日夜都講電話嘈死人

用telegram開

大宅

ABlessingLove 發表於 19-8-4 10:00
用telegram開

點開?你開吧

複式洋房

2019勳章

Poohpooh_bb 發表於 19-8-4 10:14
點開?你開吧

你down左未?我add你做fd先~pm

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊