自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Angel_Rose 發表於 19-7-16 10:55
果陣時吳識野,所以諗,哇,咁大枝,實有排用囉

請更年期大媽唔好追擊我, 高抬貴手

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

iamcute_lala 發表於 19-7-13 07:04
買有色潤唇膏

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Watashiwamomo 發表於 19-7-16 10:59
回覆 Gigi1127 的帖子

我平時唔會用唇膏,之前買左支laneige雙色唇膏,塗左仲顯老氣同唔襯,所以只係用有 ...

太紅好難carry

寶石宮

回覆樓主:

呢支幾好

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

sambebe 發表於 19-7-16 09:38
見到你呢個post,真係好奇要入嚟睇下 , 因為我有好多好多唇膏,從來未諗過唔搽 咁你咩budget?
...

我買好平咋,韓國牌子$68支,網購。都買咗支玩下(emoji)

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 good_pig 的帖子

冇錯,紅色的唇膏真係好難carry
歡迎歡迎

寶石宮

Watashiwamomo 發表於 19-7-16 18:16
回覆 good_pig 的帖子

冇錯,紅色的唇膏真係好難carry

濃妝先ok

Watashiwamomo    發表於 19-7-16 19:13

男爵府

回覆樓主:

有2枝lip oil rouge 看門口
個咀本身都紅,搽咗lip product更加紅,所以極少搽

有次ceo出巡,上司叫各位女同事整理好儀容,要搽唇膏
我搽粉紅色lip tint咋,同事問我做咩個咀咁紅
我個咀只適合搽好淡色lip gloss

大宅

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

都會買定支,有時影相用

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我都係用有色潤唇膏

子爵府

2019新春慶豚圓

會呀,所以而家逼自己搽

大宅

最近偏好奶茶色

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

Gigi1127 發表於 19-7-13 06:55
可能飲宴至會塗,好少用
本身我有支唇彩
而家諗緊買唔買唇膏

最近3個月開始素顏,但都搽返啲唇膏個人精神啲
很累~我幾時先可以抖吓呢

別墅

我都怕韓妝,平時唔化妝都係用呢支opera唇彩搽完有返啲面色

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓

可能飲宴至會塗,好少用
本身我有支唇彩
而家諗緊買唔買唇膏

我反而係無唇膏生存唔到既人

複式洋房

冇買好耐

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

只買潤唇膏

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

可能飲宴至會塗,好少用
本身我有支唇彩
而家諗緊買唔買唇膏

一支放入雪櫃, 我主要批少少出黎加凡士林做唇彩. 雪住支唇糕可以用到5、6、7、8 年.

公爵府

回覆樓主:

我用nude色為主,好自然

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔係成日揸唇膏好難接受大紅太深既顏色,買一些nude色會好些,揸得多,會追求深同鮮色

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊