夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

siumanluo 發表於 19-7-27 11:05
琴晚再同距傾,我喊住求距放生我,求距同我離婚,撫養權我唔要,存款比曬距,我搬返我媽度,兩個仔一星期 ...

點解要咁傻, 兩個仔無左阿媽係身邊好慘架, 如果我會努力爭取要兩個仔, 存款都會要, 你以為你咩都唔要佢會感激你? 要愛自己及子女。

大宅

VV8166 發表於 19-7-30 16:40
點解要咁傻, 兩個仔無左阿媽係身邊好慘架, 如果我會努力爭取要兩個仔, 存款都會要, 你以為你咩都唔要佢會 ...

我但求解脫,好辛苦,我知自己好自私

大宅

VV8166 發表於 19-7-30 16:40
點解要咁傻, 兩個仔無左阿媽係身邊好慘架, 如果我會努力爭取要兩個仔, 存款都會要, 你以為你咩都唔要佢會 ...

存款得好少

大宅

回覆 siumanluo 的帖子

與其日夜對住無心人令到自己唔開心, 一係兩個人去解決, 一係離開重新過新生活算了, 生活總有出路, 加油! 世界好大的.

大宅

3色雪糕 發表於 19-7-14 16:24
細女已經5歲,夫妻間矛盾仍然存在,關係時好時壞,好難捱。

搵唔搵得出問題所在呀?

禁止訪問

別墅

亞豬媽媽 發表於 19-7-30 23:41
搵唔搵得出問題所在呀?

老公掛住做嘢忽略咗我,我掛住湊仔忽略咗佢,加上生活瑣事,感情差咗,佢有時工作應酬、出差見客會去夜場玩俾我發現,最近我再次同佢攤牌,重申我底線,其實係同5年前講嘅一樣,佢今次一樣係應承我唔會再去玩。佢近排少了應酬,我地有放低小朋友,兩個人拍吓拖,我自己情緒好返少少。將來係點我唔知,現在只係想搞好自己的情緒,唔想影響到小朋友,同老公維持良好關係。

大宅

Winnieho1004 發表於 19-7-27 11:25
佢出軌已經是3年前的事,我初初都好似你咁,成日瞓唔到等天光,行行下街會不停喊,但時間慢慢過去會令你淡 ...

咁你有無離婚? 佢仲有無同小三聯絡?

大宅

minna456 發表於 19-8-6 17:47
咁你有無離婚? 佢仲有無同小三聯絡?

佢求我原諒,我最後無離婚,亦都唔知佢仲有無同小三聯絡,不過這已經不是重點了,因為我死心了,他只是個親人

公爵府

呢個世界有離唔到嘅婚?

首頁

尾頁

跳至