美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我有玫瑰痤瘡, 兩年裡一直打 IPL 彩光, 但發覺越來越無效果, 得知近排有 Excel V , 好想試下, 請問有無人有打開? 可以介紹俾我嗎? Thanks!

禁止訪問

男爵府

回覆 ChanPuia 的帖子

你去邊處打?我都有玫瑰同面紅,貴吾貴?

禁止訪問

民房

回覆 love_nice 的帖子

今日試做澳門秀花庄 療程,評價澳門 秀花庄 開張推廣的療程. 我選了黑科技維C導入療程

我試做評價係澳門羅馬街的旗艦店, 用百幾元就試到在澳門從來唔感受到既超正享受.

環境舒適優美,

獲得多個國際很高評價

澳門 秀花庄 重視客戶感受, 最緊要係一點都唔會 hard sell (我知各位SIS 都好怕試新的美容院, 因為怕佢hard sell)

澳門 秀花庄 試做評價: 澳門 秀花庄 提供真誠服務,為顧客帶來優質生活美容享受

好高興試做佢地可靠美容服務

大宅

gloriachan1031 發表於 19-7-16 17:00
回覆 love_nice 的帖子

今日試做澳門秀花庄 療程,評價澳門 秀花庄 開張推廣的療程. 我選了黑科技維C導入療 ...

呢到d jm多數係香港生活, 澳門打手係到賣廣告唔work ga

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆 ChanPuia 的帖子

pm話我知可以嗎?

男爵府

Kaka丫 發表於 19-7-16 17:04
呢到d jm多數係香港生活, 澳門打手無到賣廣告唔work ga

民房

我做開vbeam 1500 一次 幾work

首頁

尾頁

跳至