親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

有無 jm 可提供園內大概物價?啲 lego 比香港貴定平? 餐廳食物一份餐大概幾錢?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

11B 發表於 19-7-15 20:03
有無 jm 可提供園內大概物價?啲 lego 比香港貴定平? 餐廳食物一份餐大概幾錢?
...

大約80港紙一個麥樂雞餐, snack set
放下自在

王國會長

王國會長

lego 比香港貴(以in point計), 我見強國人買多

11B 發表於 19-7-15 20:03
...

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

cattz288 發表於 19-7-15 23:48
大約80港紙一個麥樂雞餐, snack set

貴喎!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

11B 發表於 19-7-16 00:01
貴喎!

theme park預左係咁!
放下自在

王國會長

王國會長

唔平同埋睇落一般, 我地出返去附件個mall 食

貴喎!

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

瑩瑩老豆 發表於 19-7-15 23:57
lego 比香港貴(以in point計), 我見強國人買多

我都覺會貴過香港,日本 outlet 有 lego 店,有啲平過香港。之前去日本會每日俾 仟5 yen 呀仔,500 yen 以下嘅嘢可以唔使問我就買。仔問我今次 legoland 呢日佢可以用幾多錢,但我都唔知價。

大宅

請問lego款會唔會香港無嘅款?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

餐廳比香港平, 唔貴的....我地食咗好多嘢

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

wcpcelia 發表於 19-7-16 08:49
餐廳比香港平, 唔貴的....我地食咗好多嘢

我對上一次去星馬已1x年前,當時未有 legoland。 因為每次旅行會每日俾少少錢呀仔自己自由用,想睇吓園內大概物價再同仔商量俾幾多零用錢佢"傍身" 。馬拉物價唔算貴,但主題公園就應該邊度都高消費, 之後4日在星加坡消費就甘。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

11B 發表於 19-7-16 09:20
我對上一次去星馬已1x年前,當時未有 legoland。 因為每次旅行會每日俾少少錢呀仔自己自由用,想睇吓園內 ...

就餐廳嚟講,LEGOLAND真係唔貴。如果你要買好多LEGO番香港就另計啦

大宅

BB防敏心得分享勳章

我嗰日買左個兒童餐pizza比我個囡,6寸。有6定8塊薄既,35蚊馬幣,我覺得唔貴。可樂都係唔知5定6蚊枝

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

happy0214 發表於 19-7-16 10:04
我嗰日買左個兒童餐pizza比我個囡,6寸。有6定8塊薄既,35蚊馬幣,我覺得唔貴。可樂都係唔知5定6蚊枝
...

OK喎!謝謝資訊。

象牙宮

貴喎!

今日去waterpark 買左幾個set, 又唔算貴, 35rm, 特大汽水, 布丁, 三文治/炸雞, 薯條

wcpcelia    發表於 19-7-17 10:27
放下自在

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

cattz288 發表於 19-7-16 23:10
今日去waterpark 買左幾個set, 又唔算貴, 35rm, 特大汽水, 布丁, 三文治/炸雞, 薯條
...

theme park 嚟講算抵

象牙宮

11B 發表於 19-7-16 23:20
theme park 嚟講算抵

算好大份添呀~唔肯定theme park係咪同份量, 因為想買時話要等45mins 走左!
放下自在

首頁

尾頁

跳至