美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

第一次打完感覺冇乜特別
我係搵e生打既 可能我話驚痛
所以第一次都比較保守 個度數唔會較太大
我臉上紅印同暗瘡印好多,而且有大範圍泛紅問題。可能因為excel v好似係針對血管比較有效果?所以我第一次做完只係感覺白淨左同埋有少少乾。紅印問題仍有待觀察

想請問各位過來人,係咪一定要打combo (excel v+ genesis)???因為combo要成$3000一次,唔知有無比人sell多左 定還是只打excel v都有效果

大宅

主要係去印?

禁止訪問

男爵府

ChanPuia 發表於 19-7-24 10:46
新手

五十步笑百步?你都不見得係老手

男爵府

dearmelody 發表於 19-7-15 20:19
第一次打完感覺冇乜特別
我係搵e生打既 可能我話驚痛
所以第一次都比較保守 個度數唔會較太大

Excel v係對面上所有紅色都有減退作用
無論係微絲血管/暗瘡印等都有效

我無打combo,只打excel v ($2000/次)
上年7月&8月各打左1次
d微絲血管印退左8成(有一噠成個1毫子咁大,跟左我5,6年)

男爵府

減齡達人勳章

michellechiu02 發表於 19-7-24 12:07

你有無join plan? 定逐次俾錢?
我去A妹試左1次pico combo+ 蜂巢頭,做完=無做
想試excel v

男爵府

ChanPuia 發表於 19-7-24 10:46
新手

呢排又活躍番
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

男爵府

kekawai 發表於 19-7-24 13:17
想試excel v

我都係A妹
無join plan呀
單次比

大宅

A 妹係🤔🤔🤔🤔

大宅

A 妹係🤔🤔🤔🤔

複式洋房

LuckyGirl 發表於 19-7-24 14:24
呢排又活躍番

仲好多ac攻擊其他公司tim

洋房

michellechiu02 發表於 19-7-24 12:07

個consultant同我講話打combo會好啲
但價錢較貴,如果只是excel v都work 我下次試下單打excel v先

補充一下: 佢話紅色暗瘡印係最難打得走,相反血管嘅話好快見效,但偏偏我面上最多就係紅色暗瘡印(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

洋房

kekawai 發表於 19-7-24 13:17
想試excel v

Join左最低級個個plan 因為真係抵過單次><

大宅

都係醫生打?想知係咩原理,之前做facial 有人話皮膚薄所以微絲血管會睇落去明顯?部機可以令皮膚厚番?

男爵府

回覆樓主:

-Excel V-Combo (Genesis+Laser)

-Excel V-Genesis (提升) 柔嫩及收緊肌膚,達致白滑亮澤的效果

-Excel V-Laser療程︰
激光透過獨有的長脈衝 532NM 及1064NM 激光對血管進行破壞,能改善玫瑰痤瘡、微絲血管、發炎的暗瘡印。它亦可重組細胞同時刺激膠原增生,修復脆弱肌膚。Excel V激光治療是利用兩種可調整的激光波長(532/1064 nm), 讓皮膚內的含氧血紅素予以吸收,再轉移到上皮細胞以改善毛細管擴張造成的問題。

我只做Excel V-Laser, 我有打Pico, 主要想去斑

大宅

淨係做laser 去微絲血管係咪平d?around 幾錢? 我見有人話打5-6次,正常要打幾次?

洋房

cestlav 發表於 19-8-25 22:27
-Excel V-Combo (Genesis+Laser)

-Excel V-Genesis (提升) 柔嫩及收緊肌膚,達致白滑亮澤的效果

感謝你,咁我下次試下淨係打excel v 睇下分別大唔大

大宅

cestlav 發表於 19-8-25 22:27

請教一下你係去邊間打?excel laser 應該要做幾多次先見效,之後要keep住做嗎?

大宅

樓主你知唔知佢地新打法係點?有jm話縮短了down time 時間,我未爬到邊到有分享,你仲有冇去做combo?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至