家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

本人系馬鞍山耀安邨買了個單位,但個廁所需要大搞,現場見到廁所對住廳的牆身牆腳位有仆起,想問下有無可靠的裝修公司解釋?我已有完整的design idea,只系需要性價比高的工程公司或者手勢好的裝修師傅。

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

我大裝緊,就完工啦 師傅以前係恆安街市鋪,做左好多年,無爛尾無勞氣

禁止訪問

子爵府

2020勳章

藍尾巴 發表於 19-7-16 16:10
我大裝緊,就完工啦 師傅以前係恆安街市鋪,做左好多年,無爛尾無勞氣
...

可否pm 我你師傅?我都係馬鞍山

洋房

我正找尋馬鞍山好的裝修師傅整浴室

男爵府

2020勳章

0o小蘭o0 發表於 19-7-16 01:39
本人系馬鞍山耀安邨買了個單位,但個廁所需要大搞,現場見到廁所對住廳的牆身牆腳位有仆起,想問下有無可靠 ...
Jm請問你整咗廁所未?我同你一样,格住廁所幅牆嘅牆腳位仆起, 範圍好似越嚟越大, 怕越嚟越嚴重,所以都要整。可否pm我裝修公司資料呢?謝謝!

男爵府

2020勳章

...
請問你師傅只做廁所做唔做呢?可否pm師傅資料給我嗎?謝謝

男爵府

2020勳章

Winniedog2019 發表於 20-4-6 16:23
我正找尋馬鞍山好的裝修師傅整浴室
请問你搵到師傅整浴室未呢?如有,可以介紹給我嗎?

侯爵府

2020勳章

PKQ 發表於 20-4-7 10:38
請問你師傅只做廁所做唔做呢?可否pm師傅資料給我嗎?謝謝

做的,我有次整好少野都接,pm你

大宅

醒目開學勳章

...

我都是住馬鞍山,可否PM資料給我(emoji)(emoji)

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請勿在版面留下 pm email 相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作

我們不會單純跟據指定字眼出現才會封帖, 如版面累積一定數量無可讀性回覆,版主亦可能將主題關閉

大宅

...

可以pm 師傅資料比我嗎?

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

提示後,仍有會員在版面提供/索取資料,現關閉主題

首頁

尾頁

跳至