自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Personally I was Very disappointed after all.

The style n quality never match HK shops

大宅

ching070707 發表於 19-7-16 14:54
老爺呆左

兩個女人 買左一個喼嘅 ...

99心態係 以後都要著飛到黎唔係唔買呀?
我老爺覺得呢d野底褲無分別 洗咪得囉 洗咩買咁多 同埋我99係細細的 所以佢真係揀大平賣個d...一大堆任揀個種

我就買粗邊個d 我個d唔係佢個種咁平 都要$200-400一個 但HK應該唔止

我地上次去布吉outlet

男爵府

但係而家泰得3.9 ,紙水冇以前咁抵玩

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

質地差兼易變型

禁止訪問

水晶宮

lalang02 發表於 19-7-16 14:40
我上次同99去都係 咁佢不嬲街市買開 都要差唔多100蚊個 W 唔知計計埋埋又減價咁 每個$60-80 hkd 佢好誇張 ...
如果你62同C6比人check bag 一打開30個BRA應該場面好搞笑.

大宅

IloveJJ 發表於 19-7-16 15:16
係咪百貨公司專門店嗰啲買?

唔係呀 係outlet 專門店

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

I9528 發表於 19-7-16 13:55
如果去清邁嘅 outlet,買 W 就抵,仲有退稅添

請問在清邁哪裡呢?是否長期展銷的?

謝謝

伯爵府

hhma 發表於 19-7-16 15:04
Personally I was Very disappointed after all.

The style n quality never match HK shops

琥珀宮

畀面勳章

是的 發表於 19-7-16 15:49
請問在清邁哪裡呢?是否長期展銷的?

謝謝

長期有

https://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/waai/2019/02/%E6%B8%85%E9%82%81premium-outlet/

禁止訪問

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

I9528 發表於 19-7-16 15:54
長期有

https://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/waai/2019/02/%E6%B8%85%E9%82%81premium-outlet/

thanks

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Ononluk 發表於 19-7-16 13:19
泰國白痴一問,依家泰國買Bra仲平唔平?值唔值花半個鐘去睇?

我反而係去日本outlet 買就平好多喎,大約唔洗200蚊個,仲好舒服,我指係triumph,因為我淨係鐘意著佢
日本の平安を祈ります

子爵府

kk80400 發表於 19-7-16 16:01
我反而係去日本outlet 買就平好多喎,大約唔洗200蚊個,仲好舒服,我指係triumph,因為我淨係鐘意著佢
...

May I know which one?

伯爵府

appleyuen 發表於 19-7-16 14:33
cutting 同香港唔同㗎

細好多

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我上個月去central world間Sabina買,咁岩做緊買2送1,圍番港紙$13x一個,不過個期兌率差,3.88only

別墅

dailings 發表於 19-7-17 00:33
我上個月去central world間Sabina買,咁岩做緊買2送1,圍番港紙$13x一個,不過個期兌率差,3.88only
...

我都like Sabina ~

珍珠宮

dailings 發表於 19-7-17 00:33
...

唔識添,等我又睇下先,謝謝

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

又唔係平好多

大宅

上年去玩孖隻佬買 T 多, 遲 D 會孖娘親去, 或者會睇埋 BRA, 有大 SIZE 啱佢. 謝謝提供料..

首頁

尾頁

跳至