時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

喱件事真係好詭異
http://std.stheadline.com/daily/ ... ��戰」47人被捕
[img=500,400][/img]

男爵府

回覆樓主:

咁離奇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

侯爵府

暴徒除咗有口罩,仲練咗身好武功~鐵銅皮鐵骨金剛罩
(聲稱)比人插眼扭手都絲豪無損㗎

男爵府

受傷的總是警察 !

侯爵府

回覆樓主:

班低B唔識嘅又老作,又老屈!
呢班廢物有咩做唔出丫。

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

話俾人插眼嗰個對眼絲毫無傷, 究竟係暴徒身懷絕技, 定係其及其支持者大話連篇??

男爵府

miu~miu 發表於 19-7-16 17:18
喱件事真係好詭異
http://std.stheadline.com/daily/article/detail/2034335-港聞-沙田「浴血戰 ...

佢地自小受呵護,係覺得好大件事架啦,之前有人出文又誤導bk 媽咪,好彩真相無被滅啫

警察就真係實實在在斷指啦,又唔見佢地出文出圖去講,不斷誇大不實指控,埋沒事實真相,好煩呀

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

拗咗佢個腦我就信

男爵府

一睇就知系警方徒手制敵方法之一來,但D有心人就講到用大力金剛指咁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

最慘係柏霖仔, 比人放哂屋企人相

CM0804    發表於 19-7-16 18:50

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

看圖聯想再作文,係佢地貫徹始終既做法,冇片作到有聲有畫咁,大把無腦既人信 。

珍珠宮

taktakjar 發表於 19-7-16 18:01
佢地自小受呵護,係覺得好大件事架啦,之前有人出文又誤導bk 媽咪,好彩真相無被滅啫

警察就真 ...

最慘有媽咪信, 仲放哂柏霖仔屋企人相 , 要 d 同學杯葛佢個仔 , 攪到佢無書讀, 真係唔相信身為一個媽咪會講 d 咁說話

男爵府

喱件事真係好詭異
http://std.stheadline.com/daily/article/detail/2034335-港聞-沙田「浴血戰 ...

都話佢哋骨格精奇,斷左但無傷,練武既奇才。鐵骨手及鋼牙已經練成左

珍珠宮

blee427 發表於 19-7-16 18:47
都話佢哋骨格精奇,斷左但無傷,練武既奇才。鐵骨手及鋼牙已經練成左

唔怪之話要集體自宮, 正所謂, 欲練神功, 必先自宮, 可能佢係東方不敗

珍珠宮

喱件事真係好詭異

無論幻人抹黑幾多次,文宣幾多日,真相永遠係真相,是無需要搵位辯駁的!只有假的才會不斷搵藉口掩飾反駁!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

又話斷手???

侯爵府

miu~miu 發表於 19-7-16 18:39
最慘係柏霖仔, 比人放哂屋企人相

男爵府

miu~miu 發表於 19-7-16 18:43
最慘有媽咪信, 仲放哂柏霖仔屋企人相 , 要 d 同學杯葛佢個仔 , 攪到佢無書讀, 真係唔相信身為一個媽咪會 ...

如果佢地識睇下BK 聽下其他言論,就唔會咁無知,而且點解要杯葛人咁低裝,可唔可以有D 高質行為同思想,真係想支持都支持唔落

珍珠宮

MsBusy 發表於 19-7-16 18:58
又話斷手???

就係咁先詭異嘛

首頁

尾頁

跳至