產前產後

跳至

首頁

尾頁

洋房

自己google過搵到一個上門 10次7xxx
但又好怕唔專業 有無sis可以介紹一下上門紮肚呀

2019新春慶豚圓

回覆 Nicoco.o 的帖子

Hello Nicoco.o, 坊間有唔少修身方法但效果因人而異,明白媽媽想快d恢復身材, 要注意熱量攝取同消耗既平衡,飲食上要以少油, 均衡同多元化為原則, 持續做針對收緊腹部既運動效果會更明顯,祝媽媽成功! 有關腹部運動可以參考一下以下網址:https://www.fhs.gov.hk/tc_chi/health_info/woman/15658.html

NUTRICIA多年來一直專注BB首1000日營養研究,因為BB的健康是我們的動力。
讓我陪伴你在BB的成長路上,作出最好的營養選擇,帶動寶寶健康成長。

民房

Nicoco.o 發表於 19-7-16 19:29

已pm你

複式洋房

紮肚找到未?

民房

回覆 Nicoco.o 的帖子

我的是上門紥,做紥肚和收緊肚膜後,好好多,每日紥肚師上門,連續10日,不過星期六日休息,因為陪老公同仔外出,紥住好熱(因為係用硬身少少的布綁身),當然我有keep 住做收腹運動,同keep日常呼吸修肚,好有幫助,效果很好
最好睇幾間比較,有朋友用過最好

別墅

2019勳章

呢個紮肚價錢算正常,我去紫玥堂做,而家優惠價係10次8800,有得上門紮,乾紮都係2個鐘頭就搞掂

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
yanproud 發表於 19-9-5 11:43
呢個紮肚價錢算正常,我去紫玥堂做,而家優惠價係10次8800,有得上門紮,乾紮都係2個鐘頭就搞掂
...

咩叫乾紮?

別墅

2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Wa.wa.wa 發表於 19-9-12 13:12
咩叫乾紮?

即係就咁用布紮,有中藥敷住

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊