自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

上校車 發表於 19-7-17 16:47
日本風化案都好常有, AKB 都被爆要接客

呢個真,就算唔係做娛樂圈既,我之前工作上接觸好多日本人(客戶/一般市民),一開始個PACKAGE好到呢,但好快就知咩叫" 周公之禮 禽獸所為 " 同 " 金玉其外 敗絮其中 "(男女都係)。D同事依家講起都媽媽聲

不果我D FD去得幾日旅行只係接觸到D表面"包裝野"就話人好,我都唔破壞佢地既幻想

翡翠宮

Rilakkuma12 發表於 19-7-17 07:20
朴時厚嗰單用盡家財拆掂,佢呢單佢自己認,仲要係工作人員

朴出返演藝界。好似先去中國拍。之後才返韓。

珍珠宮

bobomia 發表於 19-7-17 18:09
作佢哋咁做當然係唔啱啦!

真係有需其實可以叫G!之前有JM話好多韓國藝人外地出trip都會叫G!

IT'S ABOUT POWER。依個問題同跑業務既男同事討論過,佢有不少日韓客,叫G係常態唔使意外,重點係佢地覺得自己 "有權" 對女人甘樣做,摸妳就摸妳架啦! 而且一般女仔同G係唔同風味架,唔係G唔G 要唔要使錢既問題,妳係"女人",佢地係 "男人",佢地就覺得自己 "有權" 甘樣做。

日本性產業超發達,風俗店﹑援交﹑"公關"各式各樣同"性"有關既服務充斥日本社會,1﹑2千YEN 就做到 0.5,但都好多變態痴漢,D男人佢地就覺得自己 "有權" 甘樣做。

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

睇佢成個老實人咁真係好意外

侯爵府

oh no!!! 原來係小神的孩子們主角
難以置信

男爵府

自從YG李勝利班人又迷奸吸毒都可以咩事都冇韓國再出咩事都唔出奇

侯爵府

回覆樓主:

韓國影視圈呢D事經常發生,包裝到好靚又如何丫

琥珀宮

cattz288 發表於 19-7-17 07:18
唔識佢喎!有咩hit劇?

怪物

珍珠宮

2024年龍年勳章

茶類愛好者 發表於 19-7-17 21:07
IT'S ABOUT POWER。依個問題同跑業務既男同事討論過,佢有不少日韓客,叫G係常態唔使意外,重點係 ...

你係男?招呼日韓客人要安排埋叫G服務?呢d招待費係你公司負責俾?

佢地覺得

珍珠宮

bobomia 發表於 19-7-18 11:23
你係男?招呼日韓客人要安排埋叫G服務?呢d招待費係你公司負責俾?

係女啊,佢地D"應酬文化"係甘,佢地無論有無明講都係想有呢D"服務"。落夜總會係落公數架,D男仔同事都幾慘,佢地有時覺得自己係拉/皮/條,去到要氹客,幫手炒熱氣氛,陪飲酒,自己唔玩要眼見周圍上演"18+"。有明講係要叫G既,無明講係個種 "個客同個女招待好好傾,想話完左一齊出去食個宵夜甘",都知咩事。大陸客同韓國客可能比較"率直",反差無甘大,日本客就一言難盡!!! 只可以話當妳見到佢地"失控"個樣,再見返平日"正人君子﹑愛妻家"個樣

PS 無被抽水,但被日客用重口音廣東話問香港邊度有好G叫﹑幾個人明見我在場用日文講HK 叫G平,佢地甘算X騷擾我

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

韓國同日本出名變態咸架啦.
<br><br>

珍珠宮

2024年龍年勳章

茶類愛好者 發表於 19-7-19 00:20
係女啊,佢地D"應酬文化"係甘,佢地無論有無明講都係想有呢D"服務"。落夜總會係落公數架,D男仔同事都幾 ...

算唔算性騷擾?唔~好難講~睇吓當時態度。。。可能唔熟路,但又想有盲公竹引路?不過,呢d野其實應該問返男人,點會問女人架 你話唔識就得

珍珠宮

bobomia 發表於 19-7-19 08:45
算唔算性騷擾?唔~好難講~睇吓當時態度。。。可能唔熟路,但又想有盲公竹引路?不過,呢d野其實應該問返男 ...

呢班"人"玩到熟啦,係故意問我囉。其實D在港日人/日客熟門路仲熟過香港人,係到交流心得又盛( 明知其他人聽得明日文又係到講 。對得衣冠禽獸多知道得多甘我都唔會天真到咩都唔知既,咪答返佢個幾個香港專門招待日人既"娛樂場所"囉......"實戰"真係唔知呀,我又唔係買家,問番你D同事啦!!! (我要用好溫柔好誠懇既語氣同態度答佢)

妖! 好憎衣冠禽獸

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我一路都唔喜歡韓國藝能界
都唔型唔靚(不喜物插)

珊瑚宮

公爵府

希望我鍾意既韓星唔好係咁啦

伯爵府

s160656 發表於 19-7-17 00:42
睇新聞 佢承認左性侵,連佢播緊套劇都換人。佢應該唔會好似朴施厚咁等1年左右,復出拍劇做男一

佢既演藝生 ...

侯爵府

去過韓國

韓劇同真實相差好遠

之前韓國成日有遊行
話說利用韓星效應同劇集,引返d 人追星同追劇
得左

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

朴有天又係令我好失望,明明前途無量,搞到自己咁為乜? 可能真係風氣是如此,10個有9個都會咁做,係睇你好唔好彩。

珍珠宮

2024年龍年勳章

茶類愛好者 發表於 19-7-19 21:11
呢班"人"玩到熟曬啦,係故意問我囉。其實D在港日人/日客熟門路仲熟過香港人,係到交流心得又盛( ...

佢地老馬識途仲明知故問,玩野呀?

btw,JM識韓文+日本?請問你覺得韓文難定日文難?邊樣對做野有用d呢?

首頁

尾頁

跳至