時政擂台

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

貓咪達人 發表於 19-7-18 07:29
曾經有jm話香港冇警察係冇問題架,真係痴上腦

咩人會有咁嘅諗法?咪就係本身會犯罪嘅人囉,如果冇警,我會好擔心囉

侯爵府

DoReMi媽媽 發表於 19-7-17 22:43
好似中晒降咁,所以喺公眾場合都唔想講,免得喺隔離嘅人揾架嗌,唔知出面啲人咩諗法,都話而家情況衰過佔 ...
我而家 係公眾場合 睇手機都唔想畀附近啲人睇到我睇 示威啲嘢, 費事佢地又喺度估我係藍定係黃, 覺得有被四圍監控嘅感覺

hungng    發表於 19-7-18 20:03

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sukiwong0511 發表於 19-7-18 10:35
反正班人都係想攬炒,洗整死香港重新洗牌,警察出動係冇意思。

讚成警察唔好出動,由得佢地

珍珠宮

kc_01k 發表於 19-7-17 07:55
多得班廢青個個星期嘉年華咁

再攪落去,有排衰添。 而家冇事既都會陸續受影響。

大家攪炒。 一衰起碼三,幾年。

破壞容易,想起番就難。

男爵府

2018復活節勳章

班暴徒想攬住香港同大家一齊死啊

水晶宮

dyl 發表於 19-7-18 19:11
我而家 係公眾場合 睇手機都唔想畀附近啲人睇到我睇 示威啲嘢, 費事佢地又喺度估我係藍定係黃, 覺得有被四 ...

所以我轉左mon貼,防偷窺
因為我都好驚

侯爵府

豬仔嘜 發表於 19-7-18 20:41
所以我轉左mon貼,防偷窺
因為我都好驚
唔係好明點樣 轉mon貼可以防偷窺,. 有冇相可以睇下, 有我都想轉

男爵府

sukiwong0511 發表於 19-7-18 10:35
反正班人都係想攬炒,洗整死香港重新洗牌,警察出動係冇意思。

讚成警察唔好出動,由得佢地

所以班人咪開始話要支持警察罷工,以後點破壞都得

水晶宮

dyl 發表於 19-7-18 20:43
唔係好明點樣 轉mon貼可以防偷窺,. 有冇相可以睇下, 有我都想轉

則面睇係黑曬,一定要正面先睇到
淘寶打 防偷窺貼

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

象牙宮

dyl 發表於 19-7-18 19:11
我而家 係公眾場合 睇手機都唔想畀附近啲人睇到我睇 示威啲嘢, 費事佢地又喺度估我係藍定係黃, 覺得有被四 ...

見到啲示威者,對有人持唔同意見同佢哋理論時,佢哋成班惡到呢~邊敢講,簡直係黃衛兵

琥珀宮

blackgarlic 發表於 19-7-17 01:22
d野貴得唔合理. 今日行過chickeedxxk, 裙仔半價都要 $350, 款又唔係特別靚, 牌子又唔係好名牌. 搵邊個買. ...

樓下商場攞起件件都2,3百,普通過普通

首頁

尾頁

跳至