潮流時尚

跳至
[手袋] Dior Book Tote

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

響日本買咗個細size

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

clara_324    發表於 19-7-18 12:19
Cheuk2012    發表於 19-7-18 00:31

別墅

KeekeeNg 發表於 19-7-17 10:48
響日本買咗個細size

請問幾錢?
最近心思思這個袋(emoji)

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

nice

子爵府

dayan1210 發表於 19-7-17 12:19
請問幾錢?
最近心思思這個袋(emoji)

260,000円

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

男爵府

我都好想入手依個袋想問JM係咪可以整名架依個袋?

子爵府

Wick122 發表於 19-7-17 21:13
我都好想入手依個袋想問JM係咪可以整名架依個袋?

係,後面可以繡名,另加錢,香港$1800

wcpcelia    發表於 19-7-18 09:01

大宅

2019勳章

請問見唔見粉紅色?

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

男爵府

2019新春慶豚圓

大宅

子爵府

FortuneFountain 發表於 19-7-17 21:52
請問見唔見粉紅色?

見到另外一款嘅粉紅色

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

翡翠宮

回覆 KeekeeNg 的帖子

Very nice

複式洋房

好靚

子爵府

2019勳章

Nice

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆 KeekeeNg 的帖子

◕順其自然啦~♥ ◕

大宅

要買記住去梅田板急百貨,旅客有95折。我買到最後一個酒紅色book tote

男爵府

2019新春慶豚圓

伯爵府

2019新春慶豚圓

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊