自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

最近見到這個樂器, 發出的聲音很悅耳, 有無人買過? 係邊度買好?

https://youtu.be/RWWfhzsvetg

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

淘寶大把

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

淘寶,唔好買太平,太平唔好聲

公爵府

kit2004 發表於 19-7-17 14:33
淘寶,唔好買太平,太平唔好聲

我上網都見人話淘寶貨好參差不齊

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 mypineapple 的帖子

我淘咗部相思木雙面琴, 連埋袋等等立立雜雜都係二百蚊人仔多D初學粗粗地彈都唔錯, 而且賣家服務都好好
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.274f2e8dX5y2DA&id=586635116800&_u=hnvomq23622

wcpcelia    發表於 19-7-18 10:41

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mypineapple 發表於 19-7-17 15:12
我上網都見人話淘寶貨好參差不齊

都係, 我嗰時搵左好多間舖, 每舖入去睇人地D片聽聲, 再揀返質素比較平均、穩定的一間, 揀返有片入面自己鍾意那種聲的類型先買

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

呢舊印尼傳統樂器,市集賣俾遊客都唔駛$30
改下個樣就賣幾舊

公爵府

Charlotte_mom 發表於 19-7-17 15:49
改下個樣就賣幾舊

原來係印尼樂器, 又長知識了

公爵府

WunieCon 發表於 19-7-17 15:23
都係, 我嗰時搵左好多間舖, 每舖入去睇人地D片聽聲, 再揀返質素比較平均、穩定的一間, 揀返有片入面自己鍾 ...

係香港?

伯爵府

mypineapple 發表於 19-7-17 19:47
係香港?

淘寶呀
睇評價入面D片

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我買呢個,3xx, 都幾好聲。

公爵府

kit2004 發表於 19-7-18 19:55
我買呢個,3xx, 都幾好聲。

係淘寶買?
容易自學嗎?

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

我係淘宝買過俾姪女,幾拾蚊,初學平平地玩吓冇乜所謂,玩了—排,就冇再玩了

水晶宮

mypineapple 發表於 19-7-18 22:46
係淘寶買?
容易自學嗎?

學唔難,我買有埋教學

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

淘寶買左個50人仔,可能我要求唔高,覺得好ok

公爵府

kit2004 發表於 19-7-18 23:21

學唔難,我買有埋教學

請問有link 嗎?謝謝

水晶宮

mypineapple 發表於 19-7-19 08:12
請問有link 嗎?謝謝

【拇指琴羊阿宝卡林巴琴壁虎拇指琴手指琴17音kalimba入门独家琴谱】,椱ァ製这段描述$4c26YSRsHJG$后到(emoji)◇綯℡寳(emoji)

公爵府

kit2004 發表於 19-7-19 09:50
【拇指琴羊阿宝卡林巴琴壁虎拇指琴手指琴17音kalimba入门独家琴谱】,椱ァ製这段描述$4c26YSRsHJG$后到(em ...

開唔到條link

禁止訪問

伯爵府

是源於非洲的樂器

Charlotte_mom 發表於 19-7-17 15:49
改下個樣就賣幾舊

首頁

尾頁

跳至